USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Samsung випустив мобільник для пенсіонерів

15 Травня 2009 11:01
Компанія Samsung представила мобільний телефон C3060R, розроблений спеціально для людей похилого віку. Про це 15 травня повідомляють «Волинські Новини».
Він виконаний у формі моноблоку і має максимально просте меню. Воно складається з п’яти пунктів, а всі іконки яскраві та чітко промальовані. «Меню Samsung C3060R зроблене максимально інтуїтивним», – йдеться у прес-релізі компанії.
Щоб людям з поганим зором було простіше працювати з апаратом, шрифти C3060R зробили більшими, ніж у звичайного мобільника. Клавіші телефону також були збільшені для комфортнішого набору номера, і цифри на них нанесені більшим шрифтом. Діагональ екрану Samsung C3060R складає 2,2 дюйма.
На торці апарату є червона кнопка SOS. На цей виклик користувач може встановити до п'яти екстрених номерів. При короткому натисненні на кнопку, на екран виводяться всі екстрені номери для вибору потрібного.
Телефон має і звичайні функції, такі як 1,3 Мп фотокамера, FM-радіо, WAP-браузер, підтримка JAVA додатків. В Росії Samsung C3060R з’явиться у червні поточного року. Він коштуватиме близько шести тисяч рублів (приблизно 200 доларів), – пише сайт ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus