USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Європарламент схвалив резолюцію щодо України. Готують санкції

6 Лютого 2014 14:39
Європейський парламент закликав країни-члени ЄС до підготовки персональних санкцій проти українських чиновників, законодавців, олігархів, причетних до розгону Майдану і смертей активістів.

У четвер, 6 лютого, ЄП схвалив резолюцію щодо ситуації в Україні, - повідомляє «Українська правда».

Як відомо, у проекті резолюції зокрема беруть до уваги те, що в Україні вже понад два місяці тривають протести проти дій влади, а невдоволення вже поширилося в регіони, де народ бере місцеві адміністрації під свій контроль.

Висловлюється занепокоєння тим, що, незважаючи на міжнародний тиск, українська влада продовжує проводити політику залякування, репресій, катувань і насильства щодо демонстрантів.

Зазначено, що будь-який насильницький розгін демонстрантів або оголошення надзвичайного стану буде вважатися кримінальний карним діянням та порушенням основних прав, що матиме серйозні міжнародні наслідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Боголюбы Показати IP 6 Лютого 2014 14:43
Не знаю, может только у меня в последнее время возникает такое желание выйти на балкон и послать "Великих Европейских Демократов" заниматься своими делами, проблем у них что-ли мало, чай не безмозглые сами разберемся в своей стране.
voron до Боголюбы Показати IP 6 Лютого 2014 16:40
за свої кровні переживаєш? пересічного українця санкції не стосуватимуться, напевне..
в місті Показати IP 6 Лютого 2014 16:25
Та ні, то тільки в Боголюбах таке самонавіювання відбувається! Всі інші нормально до підтримки відносяться.
Європарламенту Показати IP 6 Лютого 2014 16:53
Йдіть на х...й з своїми санкціями. Налякали їжака голою сракою...
Роман Показати IP 6 Лютого 2014 17:13
Ну так хочу вам сказати, що інформація на УП повна брехня!!! Ось офіційна заява щодо резолюції Європарламенту: "Європарламент закликає надати Україні довгострокову фіндопомогу - резолюція: Європарламентарі закликають провідні міжнародні фінансові інститути до надання довгострокової фінансової підтримки України задля уникнення кризи і проведення всеосяжних реформ. Про це йдеться в резолюції законодавчого органу ЄС щодо ситуації в Україні, яка була проголосована в четвер у Страсбурзі. Європарламент закликає ЄС, США, МВФ, Світовий банк, ЄБРР, ЄІБ продовжувати підготовку довгострокового пакета конкретної фінансової підтримки з метою допомоги Україні вирішити фінансову і соціальну ситуації, які погіршуються, і надати економічну підтримку у створенні урядом глибоких і всеосяжних реформ української економіки - заявили депутати. У резолюції вітаються актуальні переговори між Євросоюзом та Сполученими Штатами щодо плану постійної підтримки України , який , на думку європарламентарів , має бути запропонований «новому перехідному уряду , яке буде заслуговувати довіри» заради полегшення нинішнього скрутного становища та забезпечення платежів . Європарламент також підтвердив готовність ЄС підписати Угоду про асоціацію з створенням поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі з Україною якомога швидше після подолання політичної кризи та виконання необхідних вимог." Ну то кому вірити? А це все опубліковано у багатьох міжнародних агенствах і те, про що пише УП, там немає!!! УП не те джерело, яке інформує людей об'єктивно і всебічно! В них своя мета - вносити деструктив в Україні і ні краплі не робити, щоб люди отримували правдиву інформацію!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus