USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко створила партію імені себе

20 Липня 2017 08:15
Політичну партію «Громадсько-політична платформа Надії Савченко» зареєстрували в Мін'юсті. Про це повідомила сама позафракційний парламентарій Надія Савченко.

«Відтепер я є не тільки позафракційним народним депутатом України, а також лідером і головою політичної партії «Громадсько-політична платформа Надії Савченко», - написала Савченко у своєму Facebook.

За її словами, відтепер вона є не тільки позафракційним народним депутатом України, а й лідером і головою політичної партії, яка називається «Громадсько-політична платформа Надії Савченко».

При цьому, характеризуючи нову політичну силу, Савченко заявила, що «Громадсько-політична платформа Надії Савченко» не є партією, створеною для мене або під мене».

Нагадаємо, у Миколаєві 25 червня позафракційного народного депутата України Надію Савченко закидали яйцями. Політик вирушила туди на зустріч з городянами. На зустрічі Савченко звинувачували в тому, що вона «працює на російську владу і ФСБ», а також в тому, що вона «веде переговори з терористами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 20 Липня 2017 09:57
Маразм крєпчал.....
ОЛЕГ Показати IP 20 Липня 2017 12:36
Дурдом " в е с е л к а "". Куда дивляться псіхіатори !?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus