USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Савченко відмовилась оформляти документи на екстрадицію

4 Травня 2016 07:00
Засуджена в Росії українська льотчиця Надія Савченко відмовилася заповнювати документи на екстрадицію. Надію Савченко обурили питання в анкеті.

Про це повідомляє РБК.

"Відмовилася заповнювати ці документи взагалі", - заявила Савченко.

Вона додала, що її відповідям навмисне намагалися дати іншу інтерпретацію. Таким чином, перетин нею кордону РФ назвали незаконним.

"Мене викрали спецслужби РФ! Тут же записують мою відповідь в якійсь вільній інтерпретації: незаконно перетнула кордон", - заявила Савченко в листі.

Довідка.

Савченко в РФ звинувачують у вбивстві двох російських журналістів, а також у незаконному перетині російського кордону. Українка та її захист відкидають звинувачення і заявляють, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили в полон бойовики, які потім силою переправили її в Росію. Савченко незаконно утримують в РФ з середини літа 2014 року.Українська льотчиця визнана винною у вбивстві російських журналістів на території Луганської області, що частково підконтрольна бойовикам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
задовбало Показати IP 4 Травня 2016 08:57
ду*а! дограється
Народна довіра Показати IP 4 Травня 2016 09:27
? ? ?
Перехожий Показати IP 4 Травня 2016 11:21
Людина набиває собі ціну для майбутньої політичної кар'єри в Україні. Вона чудово знає, що питання з екстрадицією вже вирішене давним давно, але корчить з себе Нельсона Манделлу.
Луцьк Показати IP 4 Травня 2016 11:41
Та скільки можна вже за неї писати??? Вий&&ується, крута, націоналістка така сильна.... Війну краще з кацапами зупиніть, а не плачетесь за якусь бабу. Мало там в полоні безневинних? Нашли блін месію України. Не хоче хай сидить. Заіпала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus