USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко заявила, що арсенал в Балаклії підірвали за особистим наказом Порошенка

31 Травня 2019 18:28
Арсенал ЗСУ в місті Балаклія Харківської області був підірваний за особистим наказом екс-президента Петра Порошенка.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявила позафракційний нардеп Надія Савченко, пише Страна.

«Насправді підрив був зсередини, зроблено це було військовослужбовцями ЗСУ «Сармат» (21-й окремий мотопіхотний батальйон). Про це знає Матіос (головний військовий прокурор), про це знає Луценко, тому що це було зроблено за особистим наказом Порошенка», – заявила Савченко.

За словами нардепа, вона перебувала в Балаклії в той момент, коли почалися вибухи, а також змогла поспілкуватися з очевидцями події. «Підходив час звіту та перевірки військових складів, їх бойової готовності. Підходив час, і вже не можна було підробити (звітність). Там була така розкрадена ситуація вже, вже був контроль наших європейських партнерів, тобто вже не могли підробити. Не було б того, чим потім це крити», – резюмувала Савченко.

Нагадаємо, що пожежа на складі боєприпасів в місті Балаклія Харківської області сталася в ніч на 23 березня 2017 року. Через вибух боєприпасів загинула одна людина, ще п’ятеро постраждали. У тому ж році сталася пожежа з подальшою детонацією боєприпасів на військових складах в Калинівці Вінницької області. Останній подібний випадок стався в жовтні 2018 року. Тоді детонація боєприпасів і пожежа сталися на військовому складі в Чернігівській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
всезнайко Показати IP 31 Травня 2019 18:43
до судуабо порошенка якщо це правда або савченко якщо це наклеп тоді будуть думати головою
777 до всезнайко Показати IP 31 Травня 2019 19:30
Переголодала…
небайдужий Показати IP 31 Травня 2019 18:59
Порох особисто давав наказ Савченко а вона з гранатомета взривала. Невже ту шибануту ще хтось слухає крім регіонівського 112 каналу?
Навуходоносор Показати IP 31 Травня 2019 19:03
Как бы я не относился к Порошенко (а отношусь к нему я плохо), не такой он уж и безалаберный, чтобы отдавать приказы подобного рода. Отсутствие профессионалов, разгильдяйство и дисциплина личного состава ниже плинтуса - настоящие виновники произошедшего. В одном права Савченко - воровство разъедает армию. И не только армию...
! до Навуходоносор Показати IP 31 Травня 2019 20:24
Вам просто становится страшно от происходящего. Не того вы ждали. Совсем не того.
Навуходоносор до ! Показати IP 31 Травня 2019 22:53
За свои прожитые годы и в этой стране, и за ее пределами, мне посчастливилось повидать многого, я могу лишь Вам пожелать и в Вашей жизни таких ярких встреч и событий! Простите, но Ваше слово "страшно" совсем неуместно. Ваше же ёрничанье по поводу того, кто чего ожидал, к моему комментарию никакого отношения вообще не имеет, текст повнимательней читайте. Если Вы приобрели стойкую неприязнь к моей позиции по вопросам нашего экономического и политического бытия - значит она во многом правильная. Я пишу "во многом", ибо абсолютно правильных позиций не бывает.
Je suis votre pays до Навуходоносор Показати IP 31 Травня 2019 21:08
Саме безалаберність і прикриває надто багато подій новітньої української історії. Щоразу, коли цю безалаберність виносять на поверхню і показують українцям, самоназвані "патріоти" луплять щосили нею, безалаберністю, країну по голові. Вчора у Львові "безалаберні" хотіли влаштувати погром у міській раді, "контролювали" там роботу чиновників, сьогодні у Луцьку, якийсь безалаберний аутист повідомив про замінування десяти об'єктів. Тотальні циніки вгризлися мертвою хваткою у владне корито. Вони ще не зрозуміли, що відбулося. Не знаю, можливо вибори 2019 історія назве Третім Майданом, тихим, повільним, але стратегічним і тим, що влучив точно в ціль. Інакшими словами, або "безалаберність", або Україна.
123ЙО Показати IP 31 Травня 2019 19:58
Надійці віримо! Надя ще щось розкаже цікаве, то не всьо!
Лучанин2 Показати IP 31 Травня 2019 22:46
За 23 роки незалежності в рази менше було вибухів, ніж за останні 5. Щось не віриться, що це просто так співпало...
! до Лучанин2 Показати IP 31 Травня 2019 23:09
Якраз з нападу раші на Україну і співпало.
психіатр воробей Показати IP 1 Червня 2019 08:04
а роботи то скільки
1 Показати IP 1 Червня 2019 08:48
Якраз пороху було б це дуже вигідно. Дуже багато мотивів. Хтось з його оточенння точно займався цим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus