USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сайт Волинської обласної організації ВО «Свобода» атакували хакери

15 Серпня 2008 18:39
Протягом кількох останніх днів (12 – 14 серпня 2008 року) офіційний веб-сайт Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» був недоступним для користувачів. Про це «Волинським Новинам» повідомили 15 серпня у прес-службі партії.
Нарівні з іншими сайтами партії інтернет-ресурс ВОО ВО «Свобода» піддали так званій DDoS-атаці, зміст якої полягає у величезній кількості звернень до сервера, внаслідок чого робота сайту фактично паралізувалася. Переважна більшість комп’ютерів, котрі блокували сайти ВО «Свобода», знаходилась в інтернет-просторі Росії.
Наразі робота офіційного веб-сайту Волинської обласної організації ВО «Свобода» та інших партійних ресурсів відновлена.
На думку волинських свободівців, чітка і безкомпромісна позиція нашої політичної сили щодо останніх подій у Грузії та щодо запобігання повторенню аналогічного сценарію в Україні стала причиною атаки на сайти «Свободи», зокрема на волинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
SkyMan Показати IP 15 Серпня 2008 21:06
Сумнівна інформація щодо атаки. Цікаво, якому російському "хакеру" :) потрібно було зачіпати сервери Америки? Але справа в іншому - нйімовірніше, що (як то часто буває) обслуговуючий персонал так званого виділеного сервера (http://ru.wikipedia.org/wiki/VDS) сам припустив помилку із-за людського фактору або й спеціально... Адже DDoS-ити сервери такого потужного хостера, як theplanet.com (де розміщений сайт "Свободи") не приведе до успішних результатів - можна ж перевірити :)
Андрій Калахан Показати IP 15 Серпня 2008 22:01
Я особисто спілкувався з адміністратором центрального сайту ВО "Свобода". Реально була хакерська атака.
Анонім Показати IP 16 Серпня 2008 13:26
"«Волинським Новинам» повідомили 15 серпня у прес-службі партії" Такий серйозний сайт, та і така ж структура, що про свої проблеми повідомляють через прес-службу. Напевно просто його ніхто не переглядає!
Wolgan Показати IP 18 Серпня 2008 12:30
ІР не мають значення. Що заважає мені підключитись до анонімної проксі чере Росію і проатачити будь-який сайт?? (= До того ж це можливо ненаправлена атака, а чисто для розваги, що зараз є доволі популярним серед ком"юніті нет програмістів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus