USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Сайт Волинської ОДА визнали одним з найгірших в Україні

4 Січня 2018 12:12
За результатами моніторингу 25-ти сайтів органів виконавчої влади, офіційний ресурс Волинської облдержадміністрації визнаний одним з найгірших в Україні у рейтингу прозорості, повноти та доступності.

Оцінювання провели за підсумками роботи у другому півріччі 2017 року, передає ЧаРівне з посиланням на повідомлення Держкомтелерадіо.

Рейтинг інформаційної прозорості сформували, проаналізувавши показники повноти, актуальності, доступності наповнення веб-сайту та відповідності його до вимог чинного законодавства.

Сайт Волинської облдержадміністрації – на 24 місці, гірші показники лише у Чернігівської, а також Ради Міністрів Автономної Республіки Крим та Севастопольської міської держадміністрації, які взагалі поки не функціонують.

Рейтинг сайту Рівненської ОДА виріс з 10 місця, а останні три роки утримує лідерські позиції.

З результатами моніторингу можна ознайомитися на веб-сайті Держкомтелерадіо у розділі "Моніторинг веб-сайтів ОВВ".

Про те, що замість відкритості влади голова Волинської ОДА демонструє інші методи роботи, неодноразово повідомлялося й раніше.

Зокрема, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик: проводить закриті наради з невідомими людьми щодо виділення земель учасникам АТО. Зокрема, депутат Володимир Кучер у запитанні до голови ОДА повідомив, що до нього звернувся колектив ТРК «Аверс», аби з’ясувати, які норми законів чи підзаконних актів дозволяють посадовцю виштовхувати журналістів за двері та не пускати їх на наради з головами РДА. Такий випадок, зокрема, трапився 22 вересня - учасника АТО, який прийшов на нараду, губернатор попросив покинути кабінет, а журналістів силоміць виставив за двері.

Тоді на нараду за участю голів РДА та представників Держгеокадастру приїхали і представники ЗМІ, учасники АТО та громадські активісти із Асоціації землевпорядників Волині. Втім, присутність останніх «гостей» вкрай обурила керівництво ОДА й помічник Гунчика, начальник відділу ОДА Олена Козюпа, виставила за двері громадських активістів, учасника АТО та попросила покинути приміщення представників ЗМІ. Пояснила свої дії тим, що, мовляв, це лише для запрошених, де розглядатимуть «питання подальшої взаємодії».

Інший яскравий приклад методів роботи представників ОДА - реакція начальниці відділу інформаційної політики Волинської облдержадміністрації Світлани Головачук на нічний пікет ОДА. Тоді, надвечір 19 жовтня через сутички на мітингу за реформи в Києві небайдужі волиняни зібралися біля приміщення Волинської ОДА. Близько трьох десятків активістів зазначили, що зробили це для того, аби дати чіткий посил владі про те, що не варто допускати силового сценарію розправи над мітингарями. З часом до активістів на розмову прибув голова ГУ НП у Волинській області Петро Шпига та очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик. А на ранок, після того як активісти поспілкувались з керівництвом та розійшлися, Світлана Головачук залишила дивне за змістом повідомлення в соцмережі, в якому розповіла анекдот про «блондинку і патологоанатома».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
небайдужий Показати IP 4 Січня 2018 12:27
Який голова ОДА такий і сайт!!!
Юзя Показати IP 4 Січня 2018 12:29
Згідна на всі 100%, якійсь печрний рівень...
сусід Юзі Показати IP 4 Січня 2018 12:53
Який сайт може бути в такої як головачук?
івфівіф Показати IP 4 Січня 2018 13:00
ІнтернетДевелс сайт на "розробку" дайте.
Іван Показати IP 4 Січня 2018 15:37
Вона суне довгий ніс в роботу Гунчика! А старий мачо нічого не бачить..... Бездарно пише ....
ОДА Показати IP 4 Січня 2018 15:41
Ця баба Яга хоче керувати нами!
Згаючий Показати IP 4 Січня 2018 15:54
Суне довгий ніс в роботу Гунчика! Потрібно менш їздити з ним....
Ін.юей Показати IP 5 Січня 2018 01:06
15.01. сайт буде працювати по-новому
Anonymous Показати IP 5 Січня 2018 09:00
Сім Білосніжок і ГНОМ...
Степан Показати IP 5 Січня 2018 09:31
Тобто, коли сайт зі 100 можливих балів, набрав 94 то це так погано. Відкрийте очі. Подивіться навкруги. Не шукайте тільки чорних тонів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus