USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

СБУ вимагає дані військових, котрі брали участь у блокаді Криму

21 Грудня 2015 08:00
Служба безпеки України витребувала у керівництва Сухопутних військ ЗСУ особисті дані про перебування військових серед учасників «Громадянської блокади Криму».

Про це повідомляє «Українська правда».

Згідно із запитом на адресу командувача СВ ЗСУ, який є у розпорядженні Української правди, управління СБУ у Херсонській області просить повідомити, чи є серед вказаних у списку 49 учасників блокади представники особового складу ЗСУ, та чи були відкомандировані у місця проведення блокади (Чаплинський, Каланчацький та Генічеський райони) військовослужбовці та окремі підрозділи ЗСУ у період з 20 вересня 2015 року.

«У разі позитивної відповіді просимо надати повну інформацію щодо вказаних осіб (посада, звання, проходження військової служби, наявність закріпленої зброї, місце дислокації)», - йдеться у запиті.

У відповідь на документ керівник СВ ЗСУ Анатолій Пушняков дав розпорядженні надати інформацію СБУ до 22 грудня.


Нагадаємо, 21 листопада о 23:20 електропостачання до Криму припинилось через те, що було підірвано одну ЛЕП, що постачала електроенергію на півострів. Через це також постраждали кілька районів Херсонської та Миколаївської областей.

ЧИТАТИ ЩЕ: БЛОКАДА КРИМУ: ФОТО З БЛОКПОСТІВ, ДЕ ЧЕРГУЮТЬ ВОЛИНЯНИ

Ініціативна група з Луцька виїхала 26 листопада на блокаду Криму, де здійснювала чергування на блокпостах протягом тижня.

Згодом стало відомо, що лучани займались на місцях перевіркою автомобілів, які рухаються з України на територію окупованого Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Грудня 2015 09:56
Неужели ребяток накажут за противоправные действа?
Анонім Показати IP 21 Грудня 2015 10:07
А сепарів вже посадили?Не здивуюсь якщо Кнур прчне садити вояків за підбиті танки.Адже всі провокатори.А Петя ні граму не агент Кремля.
фейк УП Показати IP 21 Грудня 2015 10:14
Дайте фото погон поЛОвника Долгашова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus