USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

СБУ затримала Рубана, який їхав до бойовиків по Савченко

27 Лютого 2017 13:49
Працівники Служби безпеки України на КПВВ Мар'їнка затримали керівника Центру звільнення полонених ГО «Офіцерський корпус» Володимира Рубана.

Про це повідомила журналістка «Громадського радіо» Ірина Сампан, посилаючись на джерело у силових структурах.

«Керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана затримала СБУ на КПВВ Мар'їнка. Він їхав в незаконну "ДНР" за Надією Савченко. З ним працюють спецслужбовці вже декілька годин», — йдеться в повідомленні.

Як згодом повідомила у Фейсбук речник Служби безпеки України Олена Гітлянська, керівника Центру звільнення полонених ГО "Офіцерський корпус" Володимира Рубана затримали через порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування у районі проведення АТО.

"На Донеччині СБУ проводить опитування! Володимира Рубана у зв'язку із фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування у районі проведення АТО", – йдеться у повідомленні.

За її словами, наразі також вивчається питання щодо можливого скасування дозволу про перетин лінії зіткнення Володимиру Рубану.
Варто зазначити, що напередодні в п'ятницю, 24 лютого, керівник громадянської організації "Офіцерський корпус" Володимир Рубан разом із нардепом Надією Савченко прибули у терористичну "ДНР".

Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що Савченко намагалася проникнути у розташування передових українських бригад у зоні АТО та закликала військових до державного заколоту. СБУ заявила, що перевірить цю інформацію щодо Савченко.

Савченко, своєю чергою, розповіла про сирість і холод в камерах шістьох українських військовополонених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus