USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сепаратист зі Слов'янська з візиткою Яроша отримав $19 тисяч у Москві

28 Квітня 2014 14:26
Учасники антитерористичної операції затримали в аеропорту Донецька заступника самопроголошеного мера Слов'янська Ігоря Перепечаєнко за причетність до сепаратистських заходів.

Про це сьогодні на брифінгу в СБУ повідомила прес -секретар відомства Марина Остапенко, передає Еспресо.TV. з посиланням на УНН.

Згідно даними СБУ, він повертався з Москви. При ньому було виявлено $19 тисяч, які він повинен був передати особисто Ігорю Стрєлкову, а також пристрій для кодування телефонних дзвінків.

Остапенко зазначила, що була встановлена причетність Перепечаєнко до сепаратистських заходів, які супроводжувалися насильством, погромами і застосуванням зброї.

Також було встановлено, що Перепечаєнко після налагодження контакту з диверсійною групою "Стрілка" ще 22 квітня чартерним рейсом літав до Москви, де розповідав журналістам "Першого каналу" Росії про " звірства" "Правого сектора" і те, як нинішня українська влада знущається над мирним населенням.

Згідно з даними СБУ, перебуваючи в Москві, він отримав вказівки щодо заходів з подальшої ескалації конфлікту. "Ведеться слідство", - сказала Остапенко.

Зараз відбувається дізнання, фрагмент якого у прес-центрі і продемонстрували журналістам, - повідомляє "Українська правда".

Крім того, згідно з інформацією Української правди, до Москви Перепечаєнко також возив візитку Яроша, яка вже стала відомим в Україні інтернет-мемом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тарас Показати IP 28 Квітня 2014 20:30
Антитерорестичну операцію проводять сепаратисти а не силовики територія впливу розширяється кількість затриманих ними збільшується. Це стидоба державі і таким лідерам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus