USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терористи намагаються вирватися зі Слов’янська, прикриваючись дітьми

30 Травня 2014 12:52
У Слов’янську терористи намагаються виїхати з міста, використовуючи місцевих мешканців, бо перебувають у щільному оточенні сил АТО.

Про це повідомив прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашківський, - інформує «Українська правда».

Дмитрашківський зазначив, що бойовики вдаються до різних вигадок, аби вирватися з оточення українських Збройних сил. Наприклад, пропонують місцевим мешканцям вивозити дітей, аби виїхати за межі Слов’янська разом із ними.

«Терористи вчора намагалися з колоною вийти через один з блокпостів, але їхні плани чомусь змінилися, і вони далі не просувалися», - повідомив він.

З його слів, сили бойовиків у місті розпорошені, вони вдаються час-від-часу до точкових атак, обстрілюють житлові квартали, щоб звинуватити в цьому українських військових.

Загалом терористів нараховується до 1000 осіб. Вночі вони використали установку НОНА, яку напередодні пошкодили нацгвардійці.

НОНА не може працювати сама, її поставили на платформу, вони маневрують між будинків і стріляють в район телевежі, але навмисно стріляють через телевежу в жилий сектор, щоб місцеві вважали, що це стріляють по мирному населенню.



Нагадаємо, журналіст Матвій Ганапольський у ефірі Шустер LIVE надав інформацію про вивіз у невідомому напрямку 200 дітей зі Слов'янська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Яна Показати IP 30 Травня 2014 13:21
http://www.1tv.ru/news/world/259842
Анонім до Яна Показати IP 30 Травня 2014 16:04
Якої біди користувач під ніком "Яна" розповсюджує на всіх волинських сайтах посилання на путінський рупор ОРТ, га ?
Анонім до Яна Показати IP 30 Травня 2014 16:11
Яна нам не потрібна інформація з російських джерел.Якого фіга ти влізла в наші новини і скидаєш нам непотрібну інформацію.Стріляють ваші,російські головорізи, найманці їм не шкода нікого, і тебе замочаться не переживай
Zerx Показати IP 30 Травня 2014 13:30
Втікають?Можете показати як вони тікають?Вчора наприклад наші військові не випустили зі Словянська(який постійно обстрілюють) автобуси де були діти яких везли в Артек.(З дітьми було 7 жінок(мами діток в яких розбомбили квартири наші браві вояки)).В кого є сумніви подивіться відео Яни.Усі прекрасно знають що сепаратисти знаходяться на блокпостах і в будинку мерії.Але чомусь луплять з гаубіц по школах і дітсадках і спальних районах.Це що нова форма війни зі своїм народом?Чи ми вже з жінками і дітьми воюємо?
Лучанин до Zerx Показати IP 30 Травня 2014 14:22
Подивився відео Яни (канал ОРТ, так для відома)! Підкажіть, на якій хвилині відео вказано, що по будинках з громадянами стріляють наші ЗС? Явна робота терористів! Стратегія окупанта - народ проти України! Як це робиться? - подивись російське ТВ, постріляй по будинках з населенням міста, яке взяте в кільце АТО, і т.д...
Аліса до Лучанин Показати IP 30 Травня 2014 15:18
Знаєте про таких як ви правду росіяни кажуть:"Смотрит в книгу,видит фигу!".
Українець до Аліса Показати IP 30 Травня 2014 16:29
А про таких як ти кажуть , що зних виходять міністри культури Донгбамбве чи Луганди, може не зрозуміла то синонімом цього слова є продажна жінка.
Лучанин до Аліса Показати IP 30 Травня 2014 16:31
Якщо я бачу фігу, то що цікаво ви бачите? На фігу я мало ведусь! І що росіяни кажуть, я теж знаю! Доречі, хоча народився я на Україні, по крові більше росіянин, і за це мені вже навіть соромно!
до аліса і яна Показати IP 30 Травня 2014 16:54
Ще кажуть "Не плюй в колодязь"а за таких продажних су* гинуть захісники України!!!
За кого гибнут до до аліса і яна Показати IP 30 Травня 2014 17:16
А еще говорят " ты им с... в глаза, а они-все божья роса". Защитники Украины как раз гибнут как раз не за них
Анонім Показати IP 31 Травня 2014 10:08
До лучанина, вам кроваві чоловічки ще не сняться, у вас уже руки по локоть в крові ідіть помийтеся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus