USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сепаратистам продали бази даних одеських активістів

5 Травня 2014 15:05
В Одесі проросійським активістам продали бази даних людей, які зверталися до лікарень за медичною допомогою після кривавих подій 2 травня.

Про це сказав голова Одеської обласної організації Комітету виборців України Анатолій Бойко на брифінгу в Українському кризовому центрі, - повідомляє УНІАН.

“Чи міліція, чи лікарі продали проросійським активістам бази даних людей, які зверталися до лікарень за медичною допомогою”, - заявив Бойко і додав, що тепер в соціальних мережах містяться заклики з вказуванням адрес і прізвищ людей, до кого необхідно йти, щоб помститися за тих хто згорів в будинку профспілок під час подій в Одесі 2 травня.

“Місто - на порозі терору”, - наголосив Бойко.

Він підкреслив, що МВС “наразі ніяких реальних і ефективних кроків, аби цьому протидіяти не робить”.

Бойко наголосив, що події 2 травня в Одесі сталися через зраду з боку силових структур. Він підкреслив, що “одеська громадськість, Євромайдан два місяці на всю Україну волали, неодноразово зверталися до пана Авакова з вимогою змінити пана Луцюка (йдеться про колишнього керівника Одеської міліції Петра Луцюка).

Бойко підкреслив, що цей керівник міліції призначався за квотою БЮТ і міністр МВС Арсен Аваков «не міг чи не хотів йти наперекір Юлії Володимирівні (йдеться про Тимошенко — УНІАН), пану Турчинову, тобто Одеса постраждала через партійні квоти в МВС”.

Бойко наголосив на необхідності притягнення до відповідальності всіх тих, хто допустив трагедію в Одесі 2 травня.

Нагадаємо, 2 травня в Одесі сталися сутички між сепаратистами, озброєними вогнепальною зброєю, і проукраїнськими активістами. Загинули кілька активістів. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, до табору проросійськи налаштованих громадян і підпалили намети. У розташованому на Куликовому полі Будинку профспілок, в якому було багато людей, почалася пожежа.

За останніми даними, в Одесі 2 травня в лікарні звернулися 214 осіб, з них 27 - у дуже тяжкому стані. Загинули 46 осіб.

В СБУ повідомили, що зіткнення і заворушення в Одесі за участю представників незаконних військових формувань координувалися з території невизнаного Придністров'я диверсійними групами з РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лпдмуа а простише и Показати IP 5 Травня 2014 15:09
яка різниця між бютівським і свободівським піда-сом ? а ніякой одні і другі получають гроші від одного господарья
11 до лпдмуа а простише и Показати IP 5 Травня 2014 16:10
а те що нардеп Москаль здав всі дані ( адреси і телефони ) Беркуту, який стояв в Києві... це нормально ???
лпдмуа а простише и Показати IP 5 Травня 2014 16:17
а чому Ви вважаете що я його діі вважаю нормальними ? як нормальними людьми самого москаля і луценка які перетворили міліцію в прохідний двір -і надали посади муковозвм-шпигам і ім подібним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus