USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Серед них – 7 дітей: врятували 14 людей, які в негоду опинилися в човні посеред Світязю

26 Липня 2023 19:11
На Волині водолази-рятувальники доправили до берега 11 людей, які опинилися в негоду посеред Світязю.

26 липня о 16:58 на лінію 112 надійшло прохання про допомогу від чоловіка, який разом з 13 людьми, серед яких 7 – діти, перебував у надувному човні на озері Світязь, повідомили у ГУ ДСНС України у Волинській області.

Над водоймою здійнявся сильний вітер й хвилі могли будь-якої миті перекинути плавзасіб, що перебував на значній відстані від берега.

На допомогу людям спрямували працівників групи водолазно-рятувальних робіт смт Шацьк, які якраз патрулювали акваторію на катері. Вони за лічені хвилини дісталися до човна з людьми, помістили 7 дітей, двох 17-річних підлітків та двох дорослих на рятувальний катер і попрямували до берега. Ще троє чоловіків, які перебували на плавзасобі в рятувальних жилетах, благополучно дісталися до берегової лінії самотужки, увесь час перебуваючи в полі зору рятувальників.

О 17:07 всі учасники пригоди уже були в безпеці на березі. Наймолодшій дитині – 2,5 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Липня 2023 09:37
Країна неляканих ідіотів.
Лучанин Показати IP 27 Липня 2023 11:09
По правильному на таких великих водоймах, де багато відпочиваючих повинен бути спеціальний патруль, який контролює як люди виходять на відкриту воду: який плавзасіб, чи не забагато людей, чи мають всі рятувальні жилети. По-факту, бачимо, що чудом вдалось уникнути трагедії: маса народу без рятувальних засобів у переповненому човні. Всім дорослим потрібно однозначно виписати штраф, і чималий, за неймовірну халатність в повдженні на воді і за безвідповідальність у поводженні з дітьми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus