USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Серед пострадянських країн український паспорт найцінніший

9 Січня 2018 19:19
За індексом світових паспортів та їхньою цінністю закордонний паспорт України займає 44-те місце, а серед країн СНГ - перше.

Таку інформацію оприлюднено у рейтингу Henley&Partners.

Індекс паспортів будується на кількості країн, які громадяни можуть відвідувати без оформлення візи. Україна покращила свої показники завдяки підписанню безвізового режиму із країнами Європейського союзу.

Громадяни України можуть подорожувати без віз у понад сто країн світу. Росія посіла у рейтингу 49 місце. Росіяни можуть відвідувати без візи 110 країн. Зазначається, що більшість країн колишнього СРСР за 2017 рік піднялися у рейтингу.

На першому місці серед найцінніших паспортів розташувалася Німеччина. Німцям доступ без віз забезпечений у 177 країн світу. Далі йде Сінгапур (176 країн), а на третьому місці одразу декілька країн: Велика Британія, Данія, Італія, Норвегія, Фінляндія, Франція, Швеція та Японія. Громадяни цих країн можуть вільно їхати у 175 країн світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 9 Січня 2018 20:42
РЕПЛІКА. Мене БЕЗВІЗ мало хвилює бо НЕМАЄ ДОСТАТНЬОЇ ФІНАНСОВОЇ МОЖЛИВОСТІ ! Щоб кудись їхати треба мати кошти . Це автостопом молодь піариться в інтернеті , показують як за $100 хлопець пів світу обїздив та ночував де прийдеться і відкритим небом. В звязку із цим , мене індекс паспорта мало хвилює як і більшість українців(я так думаю).
123 до К.лучанин Показати IP 10 Січня 2018 16:47
От ви б менше в інтернеті гадили б, да менше пуйлу вилизували б, то можливо б і зїздили б у Європу, чи хоч роботу найши б нормальну.
Ккк Показати IP 10 Січня 2018 01:16
І яке ж це місце? В вихідному матеріалі не вказано. Більше ста країн, це дуже інформативно. І яке місце? А РФ - якесь сорок восьме і 110 країн. Арихметика не сходиться, чи як?¿

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus