USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Серед загиблих внаслідок зсуву в Сьєрра-Леоне - 105 дітей

17 Серпня 2017 09:24
Офіційно підтверджено загибель понад 300 людей внаслідок зсуву ґрунту в Сьєрра-Леоне, з них 105 - діти, повідомили в середу, 16 серпня, представники моргу в столиці країни Фрітауні.

Про це інформує ТСН з посиланням на агентство AFP.

Ще близько 600 людей досі вважаються зниклими безвісти.

За даними представників місцевого відділення Міжнародного комітету Червоного Хреста, понад три тисячі людей опинилися без даху над головою. Через трагедію в країні оголошено багатоденну національну жалобу, повідомив президент Сьєрра-Леоне Ернест Бай Корома.

Він також зазначив, що країна потребує екстреної допомоги.

У Фрітауні працюють представники ООН та гуманітарних організацій, які надають постраждалим допомогу, а також намагаються запобігти поширенню інфекційних захворювань. Зсув стався внаслідок тривалих дощів вранці 14 серпня.

Потоки води і бруду накрили житлові квартали, в яких було багато незаконно зведених будинків. У Сьєрра-Леоне триває сезон дощів.

У Фрітауні, місті з населенням близько мільйона жителів, багато вулиць перетворилися на бурхливі потоки бруду, що додатково ускладнює пошуково-рятувальні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus