USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Серед жертв пожежі в готелі «Токіо Стар» є дитина та громадянка Австралії, – Труханов

19 Серпня 2019 11:35
Міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, що серед дев’яти загиблих під час пожежі, що сталася в ніч на 17 серпня в одеському готелі «Токіо Стар», є дитина.

Про це Труханов сказав сьогодні на нараді в мерії, пише УНІАН.

«Відбулася страшна трагедія, НП – пожежа в готелі «Токіо Стар», яка забрала життя дев’яти осіб, зокрема й дитини. Визначають ще... Поки що ми не можемо говорити про категорії, бо ідентифіковано п’ять осіб, зокрема й громадянку Австралії», – сказав Труханов.

Як повідомлялося, в ніч з 16 на 17 серпня в Одесі в готелі «Токіо Стар» сталася пожежа. В результаті пожежі загинули дев’ять осіб, постраждало – 10, врятовано – сім, евакуйовані – 136. За даними ДСНС, орієнтовно в готелі знаходилися 200 осіб.

ДБР, своєю чергою, розпочало розслідування за фактом недбалості працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, через яких сталася пожежа в готелі.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив негайно розпочати перевірки готелів і санаторіїв через пожежу в Одесі. Також равоохоронці затримали відомого підприємця – власника готелю Вадима Чорного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus