USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Серед дитячого населення Луцька – збільшення захворювань крові, очей та нирок

4 Серпня 2009 18:17
За результатами першого півріччя 2009 року, в обласному центрі Волині серед дитячого населення зросла кількість захворювань крові, хвороби очей, бронхіальна астма, інфекції нирок. Про це під час засідання колегії управління охорони здоров’я Луцької міської ради сказав заступник начальника управління Микола Якимчук, – інформує репортер «Волинських Новин».

У Луцьку збільшилася малюкова смертність та мертвонароджуваність, –  розповів пан Якимчук. У структурі малюкової смертності із показника 6,93 до 18,8 зріс показник вроджених аномалій, – продовжив він. Також збільшився побутовий, спортивний та шкільний травматизми серед підлітків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus