USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Серед головних волинських чиновників найкраще працює мер Луцька

9 Липня 2008 19:08
За результатами соціологічного дослідження «Електоральні настрої міста Луцька – червень 2008» серед керівників місцевих органів влади лучани найкраще оцінюють роботу міського голови Богдана Шиби. Про це 9 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами директора Українського центру соціологічного дослідження «Соціоінформ» Олексія Антиповича, традиційно діяльність міських голів респонденти оцінюють краще, ніж роботу керівників обласних адміністрацій. Це, на його думку, може зумовлюватися меншою інформованістю про діяльність обласних керманичів.
 
Загалом серед керівників місцевих органів влади респонденти позитивно оцінюють роботу Луцького міського голови Богдана Шиби. Так висловилося 20,5% лучан, що брали участь у дослідженні. Разом із тим найбільше негативних відгуків (65,8% респондентів) отримав також він. Щодо голів Волинських обласної ради Анатолія Грицюка та облдержадміністрації Миколи Романюка, то більшість опитаних (55,6% та 49,2% відповідно) не задоволені їхньою діяльністю.
 
Серед першочергових негараздів у місті лучани визначили ремонт доріг – 35,3% та стримування зростання вартості комунальних послуг – 33%. В останню чергу, на думку респондентів, міська влада повинна приділяти увагу розвитку енергозберігаючих технологій. Їх до нагальних потреб у Луцьку зарахували  лише 1,3 % опитаних.
 
 
Довідково:
 
Опитування підготував Український центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» і провів серед населення міста Луцька 13 – 26 червня 2008 року. Методом інтерв’ю опитано 600 респондентів віком від 18 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus