USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Серед новорічних дарунків на Ківерцівщині – нові приміщення соціальних закладів

29 Грудня 2008 18:12
Під завісу 2008 року в селах Хоролупи і Пальче Ківерцівського районі відбулися важливі події, – 29 грудня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як поінформували у відділі внутрішньої політики Ківерцівської РДА, у селі Хорлупи однойменної  сільській раді  відкрито оновлені приміщення сільської ради, ФАПу та сільської бібліотеки. А почалося все з того, що селяни – власники майнових паїв – передали колишнє приміщення контори СГВК «Весна» у власність громади в особі сільської ради під соціальні заклади. Тут також виділені кімнати для урочистих подій села, для дільничного інспектора, сільського землевпорядника. До речі, ремонт приміщення вівся власними силами. Зроблено багато: у двоповерховому приміщенні перештукатурили внутрішні стіни, заново побілили, по циклювали й полакували паркет.
 
У селі Пальче цієї сільської ради після 15-річної перерви відновив роботу дитячий садочок. Замінено котел, опалювальну систему. Оскільки місцева школа і дошкільна установа перебувають разом в одному приміщенні, то для економії бюджетних коштів кухня спільна для обох закладів. А харчуватися малюки і школярі будуть окремо.
 
Для закупівлі будівельних матеріалів залучено кошти районного та місцевого бюджетів. Посильну допомогу надали  підприємці.
 Урочисте відкриття цих закладів відбулося в суботу, 27 грудня. Як і належить, у цей день були вітання від Діда Мороза і Снігурочки – учасників художньої самодіяльності районного будинку культури. Настоятель храму Василія Великого УПЦ КП отець Володимир освятив оновлене приміщення будівлі у Хорлупах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus