USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Серед зацікавлених у купівлі Луцького аеропорту – двоє волинян

8 Жовтня 2009 11:02
Вже у листопаді стане відоме ім’я нового власника Луцького аеропорту. Купити контрольний пакет акцій летовища мають намір шість інвесторів, із них двоє - волиняни, ― повідомив голова облдержадміністрації Микола Романюк на робочій нараді 8 жовтня. Про це інформує репортер «Волинських Новин»
Наразі тривають роботи з експертної оцінки ціни аеропорту. Після їх проведення вже в понеділок, 12 жовтня, стане відома стартова ціна луцького летовища. Опісля буде оприлюднена об’ява про виставлення аеропорту на аукціон.
Губернатор відмовився назвати імена можливих власників аеропорту. Проте повідомив, що претендують на аеропорт не лише українці, а й іноземні інвестори. «Об’єкт буде цікавим покупцю не лише тим, що там розміщений аеропорт, а й тим, що до нього прилягає 100 гектарів землі несільськогосподарського призначення. Тобто, власник зможе будувати там що завгодно», ― зазначив пан Романюк.
Кошти з державного бюджету на розбудову аеропорту після продажу виділятися не будуть. Лише злітно-посадочна смуга залишиться у власності держави. Цим об’єктом опікуватиметься держава.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 14:40
скажу по секрету вася столяр купить
Відвертий Показати IP 9 Жовтня 2009 00:16
Нехай Вася добудує стадіон і покрасить паркан навколо нього, а то із аеропортом буде такеж саме.
Анон Показати IP 9 Жовтня 2009 09:20
А якщо це все землі оборони? Слабо з вояками потягатися. Заберете військовий аеродром з вертольотною площадкою, і куди ж Гарант буде садити свій гелікоптер, коливиникне потреба вручити ключі від квартир багатодітним сімям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus