USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сергія Бубку переобрали до виконкому МОК найбільшою кількістю голосів

5 Серпня 2016 07:00
В рамках 129-ї Сесії Міжнародного Олімпійського Комітету, що напередодні Ігор ХХХІ Олімпіади триває і Ріо-де-Жанейро, відбулись вибори членів до складу головного керівного органу світового олімпізму, - передає УНН із посиланням на прес-службу НОК.

З найбільшою кількістю голосів першим серед 5 кандидатів до Виконкому МОК було обрано президента НОК України, першого віце-президента Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, Олімпійського чемпіона, уславленого легкоатлета Сергія Бубку.

Таке обрання стало свідченням високої довіри до головного олімпійця нашої країни і визначної ролі України в світовому олімпійському русі.

Відзначимо, що Сергій Бубка є членом МОК з 1999 року, а входить до складу Виконкому з 2000 року.

Нагадаємо, легендарний спортсмен відвідав міжнародну матчеву зустріч з легкої атлетики Україна-Туреччина-Білорусь, яка відбулася в Луцьку 24 квітня, бо тут з’явився сучасний стадіон, який відповідає всім стандартам Міжнародної федерації легкої атлетики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus