USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сервер митниці хакери не зламували – Міндоходів

18 Листопада 2013 12:50
У Міністерстві доходів і зборів України спростовують інформацію про злом хакерами групи Anonymous сервера Одеської митниці, - повідомляє «Укрінформ».

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилась інформація про те, що хакери Anonymous зламали сервер української митниці, що відповідає за перевезення товарів в регіони Дунаю і Чорного моря.

Сьогодні у Міндоходів спростували цю інформацію, - повідомив керівник прес-служби Міндоходів Андрій Соколов.

«Нічого не зламували», - сказав Соколов.
Як пояснило агентству інформоване джерело у відомстві, на закритих інформаційних комплексах митниці не можуть знаходитися «якісь судові рішення», оскільки за допомогою сервера здійснюється оформлення митних вантажів.

«Там декларації із статистикою, контролем доставки вантажів, а не судові рішення», - сказав співбесідник.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, матеріали, які нібито хакери викрали з сервера одеської митниці, вказують на незаконні операції з нафтою і газом, корупційні схеми і хабарництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus