USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

СЕС виявила у волинських відпочинкових закладах для дітей низку порушень

1 Серпня 2009 09:00


За два останні тижні обласна СЕС наклала, у зв’язку із порушенням санітарних норм, 14 штрафів на заклади, де відпочивають волинські діти. Часто недобросовісними є й постачальники продукції, які ввозять харчі, термін придатності яких закінчився. Про це під час засідання міжвідомчої комісії з питань відпочинку та оздоровлення дітей розповіла заступник начальника Головного санепідеміологічного лікаря Волинської області Лариса Дутковська, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Епідеміологічна ситуація в Україні цьогоріч напружена. Внаслідок недотримання санітарних вимог постраждало приблизно 300 дітей, –  наголосила санепідеміолог. Тому медик закликала керівників закладів та відповідальних за відпочинок дітей осіб не втрачати пильності та контролювати дотримання санітарних вимог. Тільки за останні 2 тижні, внаслідок перевірок, обласної СЕС накладено 14 штрафів за порушення санітарних вимог у закладах, де харчуються діти.
 
Також, за словами пані Дутковської, часто недобросовісними бувають і самі постачальники продукції. Наприклад, буває так, що привозять 20 пачок сиру, з яких декілька виявляється простроченими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus