USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сесія Луцькради у фото: погрозливі жести депутатів та «професійні активісти»

14 Травня 2018 19:57
Небагато питань порядку денного, однак багато емоцій – таким було пленарне засідання позачергової 41-ої сесії Луцької міської ради 14 травня.

На початку засідання, коли депутати почали збиратися у залі, одні почали обговорювати плани на день.

Інші - усе не відривалися від телефонів.
Були й ті, хто просто сумував.
Дехто - з подивом слухав історії колег.
А розпочали сесію з приємного – привітали з днем народження депутата Віктора Іщука.
Робота у залі закипіла.
Не забув нагадати про себе й «професійний» громадський активіст Сергій Рижков, який відомий своїми артистичними виступами та віртуозними падіннями посеред сесійної зали. Цього разу він вже не падав, однак ходив від депутата до депутата та провокував їх безглуздими насмішками, а потому почав «качати» свої права головуючому, мовляв, він дуже важливий активіст і може бути біля депутатів та заважати їм працювати. На це головуючий зачитав Регламент та поставив на місце артиста.
Коли перейшли до питань бюджету, до зали зійшлися активісти, яких усе дуже веселило.
Активісти ледь не зірвали сесію, а коли оголосили перерву, заблокували вихід, вели себе хамовито, лаялися, сварилися з журналістами, заважали їм працювати і нікого із зали не випускали.
Однак роботу таки вдалося відновити й сесію успішно завершили, виключивши зі складу одного члена виконкому, заслухавши звіт Григорія Недопада та річний звіт про роботу Костянтина Петрочука. Також депутати ухвалили звернення до нардепа Ігоря Лапіна, аби той дотримувався своїх обіцянок щодо фінансових зобов’язань.

Як би на цій сесії давали медалі за емоційність, то її отримав би депутат Артем Запотоцький, який демонстрував і жести погрози, й емоційно вигукував із місця та нервово кусав кулак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus