USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сесія Волинської облради розпочалася з тиші

15 Травня 2014 10:53
Тих, хто поліг у боях за єдину суверенну Україну вшанували хвилиною мовчання.

Сьогодні, 15 травня, розпочалося друге пленарне засідання 25 чергової сесії обласної ради.

Нагадаємо, ще до початку сесії до приміщення обласної ради не пустили депутата обласної ради, колишнього голову ОДА Бориса Клімчука.

У залі зареєстровані 55 депутатів. Роботу вони розпочали хвилиною мовчання, якою вони вшанували військових та правоохоронців, які загинули під час ведення антитерористичної операції.

Нагадаємо, 13 травня українські військові потрапили в засідку. В результаті обстрілу сепаратистами у Донецькій області, загинуло 6 осіб і ще один тяжко поранений військовий помер уже під час транспортування його до медустанови. Ще 8 правоохоронців – отримали поранення різних ступенів важкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ольга Показати IP 15 Травня 2014 11:05
якби ж то ті хвилини мовчання допомогли тим нашим воякам....
Ластівка Показати IP 15 Травня 2014 11:06
хоча б таким чином проявили шану до військових...
Віталій Показати IP 15 Травня 2014 11:59
Ті гроші ,які виділили на бандеру віддайте армії
Лучанин Показати IP 15 Травня 2014 12:13
Шанувати лише загиблих вояків слабувато для депутатів облради, варто подбати реально про живих!
фарисеї! Показати IP 15 Травня 2014 13:34
Це нова влада в особі БЮТ та Правого сектора, який фінансується Росією за домовленістю з тим же БЮТ, винна в суспільному розколі, бездарно проведеній операції в Криму та на Луганщині. Це через них гинуть наші правоохоронці. А вони далі, прикриваючись хвилинами мовчання, розколюють суспільство, шукають ворогів у сусідах і навішують їм ярлики, навязують свої порядки, засновані на свавіллі, анархії, силі зброї, хамстві. Що ці вітери, гузі, данильчуки роблять корисного? Може, закупівельні ціни на молоко підняли? А гузь же ж великий спеціаліст при клімчуку був. Може, хабарництво у медзакладах припинилось? А вітер - знаний лікар, як стверджував? Тільки сварять людей між собою і піар-акції влаштовують. Правило відоме - поділяй і владарюй. Памятаю, як гузь кричав у рупор, коли клімчук не пускав його до себе в кабінет на зустріч - Борисе Петровичу, що ви робите?, я депутат, ви допускаєте злочин! А тепер співає зовсім іншої. Це їх безпорадність і безвідповідальність - причина трагічних подій в Україні.
Петро Показати IP 15 Травня 2014 13:51
Три місяці вже нова влада. Що змінилось?! Бездарність їхня вражає. Ганьба!!! Виберемо президента, візьмемось за місцевих брехунів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus