USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волинській ОДА - тиша

26 Травня 2014 09:35
Хвилиною мовчання вшанували загиблих волинських військових учасники оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 26 травня.

На жаль, зауважив голова ОДА Григорій Пустовіт, майже щотижня приходять звістки про смерть українців. Тож, вже не вперше нарада розпочинається хвилиною мовчання. Цього разу вшанували волинських військових, які загинули на Сході України.

Нагадаємо, минулого тижня, 22 травня під містом Волноваха на Донеччині загинули українські військові. З-поміж них – 9 волинян, 4 з них – лучани.

Згідно з попередніми даними, повідомив Григорій Пустовіт, поховають загиблих військових завтра, 27 травня.

Раніше про це повідомляв і Луцький міський голова Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанка Показати IP 26 Травня 2014 09:45
Послати в бій ненавчених волинян проти професійних вояків, це посилати на вірну смерть. Ось чого варте непрофесійне керівництво. Це злочин, на який пішли за ради бажання влади.
Kexfyrf до Лучанка Показати IP 26 Травня 2014 10:12
Потрібно послати все керівництво генштабу і керівників війска на місцях, а не дітей, а то протирають зади по кабінетах, а гинути мають хлопчики, кров цих дітей на їхніх руках, і на їхній совісті ! Де ті мільйони , що люди перечисляли? Де американські сухі пайки ,що місяцями не можуть розтаможити. Ви в кабінетах Ще гірші за колорадів!
вася Показати IP 26 Травня 2014 09:50
порошенко вирішить ждіть і все буде гарно
Волинянин Показати IP 26 Травня 2014 09:53
Саме так, професійні війська повинні воювати, а не дилетанти. Тоді і втрати будуть не такі.
громада Показати IP 26 Травня 2014 09:54
Ну от ця влада + результати виборів і повинна звільнити кабінети!!!
петя Показати IP 26 Травня 2014 10:11
поршенко вже все "замутив" з росіею побачите що повилазять любі друзі і знов будуть працювати тільки на себе. евро -це тільки для бізнесменів . подивіться як там живуть за кордоном. яке там все дороге а харчування -одна хімія
Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 10:17
Так просто пустоцвіт не піде. Дайте йому ще одну квартирку або бабла, по-еквіваленту квартири. Юля для нього ширма, а "свято де?". Дайте йому привілеї.
Андрій до Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 10:29
Не ганьби своїм ніком лучан.Ти хоть сам зрозумів,що написав?
волиняка до Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 11:01
Пустовіт, його заступники і Дубняк - на вихід! Ваша "бахіня" набрала трохи більше 12% то яке керівництво?! Народ висловив свою думку і вона законна!!!
до до волиняка Показати IP 26 Травня 2014 19:52
Рано ви ii хороните. Вона ще покеруе. I Батькiвщину даремно обгаджуете. Одна людина погоди не робить.
Отож Показати IP 26 Травня 2014 10:21
Тепер "діти" до пенсії. Це чоловіки і їхня справа захищати вітчизну. Ви що хочете, щоб вулицями волинських сіл і міст родили сепаратисти, щоб вони вбивали, грабували, ґвалтували ваших дітей, внуків?!
валерьяна до Отож Показати IP 26 Травня 2014 10:58
Ви що курили чи нюхали?:)
Гость Показати IP 26 Травня 2014 12:12
А ти ОТож якого хр*на сидиш не захищаєш.Кого захищати в донецьку чи луганську, ото в нас і будуть захищати , а не йти на вірну смерть луганчан , зомбованих чеченців.Нехай їх там усіх замочать,хай самі себе захищають, а не ми волиняни.Хочуть в рассею хай фугують
ксеня Показати IP 26 Травня 2014 13:10
цікаво, куди Рома Карпюк подінеться. Знову піде ректором і буде людей дурити
наболівше Показати IP 26 Травня 2014 23:33
Зараз у всіх смертях звинувачують Яцківа, але тут і Пустовіт (чи ліпше Пустодзвін) теж винен в загибелі волинян , відповідальний за мобілізацію на Волині хто? не Павлович часом? Обласний военком і районні теж, всі вони сприяли не прямо звичайно, тим смертям, ну і звичайно столичні командувачі , х т о конкретно дав н а к а з йти на схід!!!!!!! "Пустозвін" був же у В-Волинському говорив з Яцківом (екс-комбригом) і що не бачив той металолом, який мобілізовані рехтували і все-рівно по совковські відрапортував перед столицею що все готово для виїзду.Мобілізація 100% виконана!!!! Сам же хвалився - що їздить з Рожища фермер щодня (після того як попорається вдома ) який розуміється на двигунах і строїть ті БМП. Що не знав куда буде виїзд? і на чому ???? Знав, а що зробив щоб забезпечити хлопців, окрім акції про перерахунок одноденного заробітку працівників бюджетних установ на потреби військових дислокованих на Волині??? А зараз оголошує хвилину мовчання , ну помовчали і далі бла-бла-бла язиком. От нехай поїдуть завтра на ті похорони і в очі, в очі жінкам, матерям, дітям дивляться!!!!!! Чому не зупинили відправку на схід , д*більна влада, тільки за свої зади печеться , а на людей начхати!!!!!Давайте і ви проявіть патріотизм - йдіть без нічого до війська" добровольцями" - покажить спражні справи, а не красиві промови,. покерують в ОДА і без вас!!!!! Хватить людей дурити!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus