USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сесія облради нагадувала депутатам «збори партійно-господарського активу»?

15 Травня 2009 14:05
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк успішно відзвітувався перед депутатами. Звіт пана Грицюка сесія облради 15 травня взяла до уваги, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Грицюк у своєму виступі охарактеризував позитиви і негативи у роботі обласної ради. Голова облради зосередився на роботі представницького органу в галузях медицини, культури, освіти, соціального захисту. Анатолій Грицюк подякував низці депутатських комісій за роботу і розповів про інші питання.
 
«Я вважаю, що голова обласної ради непоганий хлопець...» - поіронізував над собою Анатолій Грицюк.
 
На його думку, серед недоліків у роботі те, що не вдалося використати потенціал технічних університетів, стан обласної психіатричної лікарні №1, придбання машин швидкої медичної допомоги, недостатнє сприяння селянам-одноосібникам тощо.
 
Після оголошення звіту депутати задавали голові Волиньради питання. Так, регіонала Петра Проня і представника фракції УНП Юрія Єлеви цікавили проблеми доступу депутатів у засоби масової інформації. На думку пана Проня, Анатолію Грицюку, як голові облради, слід не акцентувати власної політичної приналежності.
 
Натомість нашоукраїнцеві Володимиру Гунчику виступ пана Грицюка нагадав виступи на «засіданнях партійно-господарського активу». Пану Гунчику незрозуміло: пролунав звіт голови обласної ради чи звіт самої облради. Депутат вважає, що у звіті зачепили і питання компетенції ОДА, районних рад, райдержадміністрацій.
 
Голова фракції «Наша Україна» Сергій Слабенко у виступі відзначив, що за звітний період із його критичних зауважень лише одне вирішили. Він звернув увагу і на «Банада-шоу», на питання відносин голови Волиньради з депутатськими фракціями, і на ситуацію зі звільненням заступника голови облради Бориса Загреви.
 
За словами Сергія Слабенка, збільшилася кількість судових справ, де є учасником Волиньрада. Таких справ наразі нараховується сім. Депутат Слабенко сказав, що вимагає надати йому роздруківку поіменного голосування за звіт, оскільки багатьох депутатів у залі нема.
 
Голова фракції Блоку Юлії Тимошенко Олександр Свирида виступив на захист Анатолія Грицюка і порадив йому: «Ви не повинні відповідати на провокаційні питання». На думку пана Свириди, обласна рада працювала ефективно, стабільно, впроваджувала «ноу-хау». Проте у певних депутатів обласної ради, на думку бютівця, «є інтерес до об\'єктів обласної комунальної власності... які хочуть відтяпати собі».
 
«Це найкраща обласна рада в Україні», - зазначив пан Свирида.
 
У підсумковому слові Анатолій Грицюк наголосив, що судові процеси - це «цивілізований метод» вирішення проблем.
 
«У моєму звіті праця кожного з вас. Зі мною в бій можуть іти всі, за винятком трьох-чотирьох в цьому залі», - підсумував голова Волиньради.
 
За те, щоб взяти звіт голови обласної ради до відома проголосували більшість депутатів - 49. Проти були п’ятеро, один утримався та дванадцять не голосували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 15:28
Всі щось роблять (хай навіть язиками) і тільки Партія регіонів на чолі з вельмишановним волинським "регіоналом" паном Башкаленком як сиділа так і сидить в .... І тільки Пронь за всіх відгавкується, правда вже інколи і засипає на сесіях...
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 16:51
"К врачу!"
дідо Показати IP 16 Травня 2009 08:01
ми будемо жити в лайні доти, поки такі Грицюки-голови колгоспу будуть у владі... для нього час зупинився,він думає,шо зараз совок і живе совковими цінностями... Грицюка-ГЕТЬ!!!
Анонім Показати IP 16 Травня 2009 11:52
Грицюк - виняткове [вирізано - цензура] навіть для поліських районів. Ганьба Волині!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus