USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сесія Волиньради розгляне 43 питання?

23 Липня 2009 09:28
Колегія Волинської обласної ради 22 липня погодила проект порядку денного чергової сесії Волинської обласної ради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк проінформував, що виникла потреба до проекту порядку денного з 43-х питань включити додатково ще один пункт. За словами очільника Волиньради, представники Північного державного регіонального геологічного підприємства «Північгеологія» під час однієї із попередніх сесій подали неправильну інформацію про власне найменування.
У результаті – спеціального дозволу на користування надрами ця структура не отримала, оскільки профільне міністерство, через таку помарку, повернуло документи. «Це питання чисто технічне», – зазначив Анатолій Грицюк. Колегія підтримала його, щоб це питання розглянули під час сесії.
Решту питань у проекті порядку денного депутати переважно погодили. Каменем потикання стала проблема «Про надання мисливських угідь у користування». Після довгих дискусій це питання домовилися включити за умови, якщо перед сесією зустрінуться керівники фракцій та начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник.
Питання «Про призначення Попович В.П. на посаду директора Волинського обласного медико-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція» викликало спротив у голови фракції «Наша Україна» в облраді Сергія Слабенка. Він наголошував, що сесія вже розглядала це питання і оголосила свій вердикт. «Хай дають іншу пропозицію», – відповів пан Грицюк. Врешті, це питання погодились зняти з проекту порядку денного.
Таким чином, сесія Волиньради 24 липня розглядатиме проблеми у аграрній галузі, звіти постійних комісій, численні звернення, Порядки використання бюджетних коштів, майнові питання тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus