USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сестра загиблого у пожежі волинянина просить про допомогу

8 Серпня 2016 17:59
Волинянка Галина Данілова, у якої під час пожежі загинув брата та згорів будинок, звертається до небайдужих людей за допомогою.

31 липня цього року на дачному масиві у селі Веснянка згорів житловий будинок родини Данілових. Внаслідок пожежі вогонь знищив перекриття між другим поверхом та горищем, покрівлю, наскрізні прогарні отвори між першим та другим поверхами і речі домашнього вжитку. Пошкоджено стіни. Ймовірною причиною пожежі є коротке замикання електромережі, - повідомляє Ківерцівський інформаційний портал.

«Так сталося, що з братом, який згорів, ми росли сиротами. Вийшла заміж, народила трьох діток (2, 3, 12 років). Збирали кожну копійку, щоб купити таке дачне житло. І тут біда… Згоріло все», - бідкається жінка.

Зі її слів, керівники підприємства, де вона працює, допомогли відновити дах.

«Зверталися до органів державної та місцевої влади, але допомога у 150 чи більше гривень нас не рятує», - зазначає Галина Данілова.

Тож волинянка просить відгукнутися небайдужих людей та допомогти хто чим може.

Контакти:

Телефон - 050 904 08 29

Р/р 262 505 006 463 74, ОЩАДБАНК

Даніловій Галині Іванівні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus