USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Збирають гроші на лікування онкохворого 15-річного волинянина

2 Жовтня 2018 17:29
На лікування 15-річного Колі Войтовича з села Мокрець Турійського району збирають гроші.

Зараз Коля проходить лікування у відділенні онкогематології Волинської обласної дитячої лікарні. Юнаку поставили діагноз - лімфогранулематоз і збирають кошти на препарати хіміотерапії, підтримуючі препарати, обстеження МРТ.

Про це повідомляється на сторінці благодійного фонду «Подих життя» у Фейсбук.

Як повідомляють на сторінці благодійного фонду «Подих життя» у Фейсбук, необхідно зібрати 43 тисячі гривень на препарати хіміотерапії, підтримуючі препарати, обстеження МРТ.

Підліток, який зараз перебуває вдома, на перерві після хіміотерапії, вже краще себе почуває: пройшла нудота, болі в суглобах.

Хлопець дуже переживає з приводу змін у зовнішності, які сталися через лікування, і відмовляється виходити з дому. Хлопець полисів через хіміотерапію, дуже поправився через прийом гормонів і з'явилася висипка на обличчі. Все це дуже пригнічує юнака.

«Можна сказати, що це все дрібниці і головне здоров'я, але всі ці зміни в зовнішньому вигляді дуже сильно пригнічують людей, які проходять лікування від онкології. Багато сил у них відбирає агресивне лікування, а коли вони бачать себе в дзеркалі – це ніяк не додає їм настрою і багатьох просто вганяє в депресію.

Ми дуже сподіваємося, що підтримка рідних і друзів, допоможе Колі пережити всі ці негативні моменти лікування. Поки хлопчик будинку, відпочиває і відновлюється, у нас є трохи часу, щоб акумулювати кошти для лікування нашого підопічного. Наступна хіміотерапія буде вже на початку серпня. У лікарні немає нічого безкоштовного, за всі препарати та ліки необхідно платити самостійно», – зазначають волонтери.

В місяць на лікування Колі йде близько 10 тисячі гривень, а ще потрібно буде оплатити два обстеження МРТ – це 3 тисячі гривень. Колі має бути ще чотири місяці такого лікування. І за умови, що не буде ніяких «сюрпризів», необхідно зібрати 43 тисячі гривень.

Самі батьки не впораються, на лікування сина вони вже віддали всі гроші, що мали.

«Ми просимо від себе і від батьків хлопчика: будь ласка, допоможіть! Будь-якою сумою, перепис підтримайте хлопчика! Адже всі ми знаємо, що не буває маленькою допомоги!» – закликають волонтери небайдужих людей.

Усі охочі допомогти юнаку у боротьбі зі страшною хворобою можуть переказати гроші на банківську картку мами Колі: Приватбанк: 5168 7573 6302 8152Ковальчук Світлана Анатоліївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus