USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шахтар» розгромно поступився «Манчестер Сіті» у Лізі чемпіонів

8 Листопада 2018 07:00
Пропустивши шість голів, два з яких з пенальті, донецький «Шахтар» англійському «Манчестер Сіті» у четвертому матч групового етапу Ліги чемпіонів – 6:0.

Матчі відбувся 7 листопада в англійському Манчестері.

Нагадаємо, що у минулій грі пропустивши два м’ячі у першому таймі та гол у другому, донецький «Шахтар» без своїх лідерів Тайсона та Марлоса розгромно поступився англійському «Манчестер Сіті» з рахунком 0:3.

У сьогоднішньому поєдинку вже на 13 хвилині Давід Сільва з кількох метрів розстріляв ворота «Шахтаря» після пасу Мареза, забивши свій третій поспіль гол у Лізі чемпіонів – 1:0. Через 11 хвилин Стерлінг зачепився об газон у штрафному «гірників» та впав, однак замість того, щоб продовжити гру, одіозний для українського футболу арбітр Віктор Кашаї призначив пенальті, який успішно реалізував Жезус – 2:0.

Ще не встигли команди ввійти в гру після виходу з роздягалень, як Рахім Стерлінг, обігравши кількох футболістів «гірників», обвідним ударом з-за меж штрафної поцілив у кут воріт П’ятова – 3:0. На 71 хвилині Степаненко зрізав Сільву у власному штрафному, і арбітр поставив другий пенальті у матчі – цього разу справедливий. З «точки» знову взявся пробивати Жезус, і в друге поспіль бразилець був точним – 4:0. За 6 хвилин до закінчення основного часу манчестерці вибігли в контратаку, фінальну точку якої поставив Марез – 5:0. А остатоточний рахунок у зустрічі встановив той же Жезус, який перекинувши П’ятова, оформив хет-трик.

Отож, «Шахтар» на виїзді поступився «Манчестер Сіті» у четвертому матчі групового етапу Ліги Чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 8 Листопада 2018 10:53
ура!скільки голів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus