USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шахтар» вчетверте поспіль став чемпіоном України

20 Червня 2020 21:23
Обігравши «Олександрію» у напруженому матчі (3:2), донецький «Шахтар» достроково оформив четверте чемпіонство в УПЛ поспіль.

Лише три очки необхідні були «Шахтарю» у матчі 27 туру проти «Олександрії», аби залишити недосяжним перше місце у таблиці для свої суперників та достроково оформити чемпіонство.

Вже на 12 хвилині після затяжної атаки Мораеса вивели на побачення з голкіпером «Олександрії», і він впав після боротьби з захисником – арбітр призначив пенальті, хоча доволі неоднозначний. До точки підійшов Тайсон, який впевнено реалізував одинадцятиметровий – 1:0.

По перерві, на 48 хвилині, Банада зрівняв рахунок, замкнувши головою подачу партнера з кутового – 1:1.

А через кілька хвилин олександрійці взагалі вийшли вперед, шокувавши донецьку команду. Матвієнко зіграв рукою у власному штрафному – це помітив арбітр і призначив удар з одинадцяти метрів, який реалізував Третьяков – 1:2.

Проте на 60 хвилині Тете, який вийшов на заміну, в один дотик замкнув навіс Додо – 2:2.

На 78 хвилині Тете формив дубль, вдруге у цьому матчі вивівши донеччан вперед – бразилець головою замкнув навіс Коноплянки.

Таким чином, «гірники» вчетверте поспіль стали чемпіонами України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 20 Червня 2020 22:30
Отак і живемо Шахтьор є Донецька нема А може краще б не було шахтьора? А так ще й чемпіон чемпіонату
Остап Вакарчук до во Показати IP 21 Червня 2020 10:02
Які ж дивовижні у нас співвітчизники. Що у голову йому прийшло, пише не задумуючись. Ти хоча перечитуєш свій коментар, після того як написав? Розумник ти наш, волинянин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus