USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Шахтар» вдруге переміг «Маккабі» та вийшов в 1/8 Ліги Європи

25 Лютого 2021 21:58
Донецький «Шахтар» завдяки реалізованому в другому таймі пенальті здобув другу перемогу над ізраїльським «Маккабі» та пробився до 1/8 Ліги Європи.

Другий матч 1/16 Ліги Європи відбувся 25 лютого на НСК «Олімпійський» у Києві.

Минулого тижня «Шахтар» на виїзді здобув впевнену перемогу (2:0), тож сьогодні «гірники» виходили на поле з хорошим гандикапом. Натомість ізраїльтянам потрібно було, як мінімум, забити двічі, аби перевести гру в додатковий час.

Уже на 6 хвилині донеччани могли відкривати рахунок, вибігши в швидку контратаку, але Додо пробив у сітку з зовнішньої сторони воріт. «Шахтар» продовжував контролювати гру – Тайсон пробив, увірвавшись до штрафного майданчика, кіпер парирував, а Матвієнко на добиванні поцілив над поперечиною.

Згодом бив Марлос – повз ворота. Ізраїльтяни відповіли моментом на 31 хвилині – Трубін зафіксував м‘яч після удару Бен-Хаїма. Через трохи той же Бен-Хаїм ледь не закрутив м‘яч у ворота Трубіна з кутового, але молодий кіпер продемонстрував класну реакцію.

Тоді футболісти «Маккабі» володів явною перевагою. На 39 хвилині гості подали черговий кутовий, після якого м‘яч спочатку влучив у поперечину, а потім після добивання Переца – у штангу.

Попри моменти біля обох воріт, на перерву команди пішли без забитих м‘ячів. На старті другого тайму команди грали на зустрічних курсах. «Маккабі» навіть забив, але арбітр не зарахував взяття воріт через фол.

А на 66 хвилині «Шахтар» заробив пенальті – у карному майданчику збили Тете, який вийшов на заміну на початку другого тайму. Мораес впевнено реалізував вирок арбітра, розвівши голкіпера та м‘яч по різних кутах.

Після цього «Маккабі» потрібно було забивати тричі, але серйозних моментів у гостей не було. В підсумку «Шахтар» здобув другу перемогу над «Маккабі» та пробився до 1/8 Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 26 Лютого 2021 08:49
А ось ФК "Шахтар" Донецьк на відміну від ФК "Динамо" Київ проб'ється до 1/4 Кубка Європи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus