USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«Шахтар» зіграв внічию з «Інтером» та здобув путівку в Лігу Європи

9 Грудня 2020 23:57
У шостому останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» зіграв у нульову нічию з італійським «Інтером», що дозволило «гірникам» здобути путівку в Лігу Європи.

Вже на 10 хвилині «Інтер» міг відкрити рахунок – Лукаку прострілив на Мартінеса, а форвард з одного дотику пробив у перекладину. Через 10 хвилин той же Мартінес бив з розвороту з-за меж карного майданчика, але цей удар був не таким небезпечним, як у минулому епізоді.

Тим часом «Шахтар» намагався вибігати в контратаки, але це були лише намагання. Перший удар в матчі «гірники» завдали на 20 хвилині – здалеку вище воріт бив Коваленко.

На 36 хвилині для донеччан стався неприємний момент, адже через пошкодження поле змушений був покинути захисник Вітао, замість бразильця вийшов Хочолава.

На 40 хвилині після невдалого розіграшу штрафного з-за меж карного майданчика зумів пробити Додо, але прямісінько в руки Хандановичу.

Втім, кінець тайму пройшов під диктування італійців. Вже через хвилину після удару Додо активний Мартінес втретє у матчі бив по воротах Трубіна, але головою влучив у руки голкіперу.

На 53 хвилині Трубін дивом врятував «гірників» від пропущеного голу, парирувавши удар головою Лукаку після навісу зі штрафного.

На 64 хвилині донеччани вибігли в одну з нечисленних атак, під час якої Тете завдавав класного обвідного удару, проте Ханданович, витягнувшись в струнці, ліквідував небезпеку.

Протягом деякого часу донеччани виглядали доволі непогано, контролюючи м’яч нарівні з «Інтером», але кінцівка була за італійцями. На 87 хвилині в «Інтера» головою бив Санчес, але м’яч полетів над поперечиною. А вже невдовзі Лукаку виступив у ролі захисника, ставши на шляху польоту м’яча після небезпченого удару головою того ж таки Санчеса. Здалеку бив і Еріксен, проте Трубін потягнув.

На останні подачі кутового до карного майданчика донеччан прибігав навіть воротар, але в підсумку жодна команда у сьогоднішньому матчі так і не забила, тож фінальний рахунок зустрічі 0:0.

Нічийний результат не дозволив «Шахтарю» пробитися до 1/8 Ліги чемпіонів, але весною «гірники» продовжать кубкові виступи у Лізі Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 10 Грудня 2020 08:36
Гра забувається, а результат поєдинку залишається в історії. Саме головне, що ФК "Шахтар" Донецьк вийшов до Ліги Європи. Ще з такої тяжкої групи. Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus