USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Шахтар» на виїзді переміг «Маккабі» в 1/16 Ліги Європи

18 Лютого 2021 23:50
Завдяки двом забитим голам донецький «Шахтар» на виїзді здобув впевнену перемогу над ізраїльським «Маккабі» – 0:2.

Перший матч 1/16 Ліги Європи відбувся 18 лютого в Ізраїлі.

«Шахтар» очікувано заволодів м‘ячем на старті матчу, намагаючись нав‘язати свою гру господарям поля. Проте «Маккабі» також не відсиджувався в захисті, подавши кілька кутових.

Першого удару «гірники» завдали на 23 хвилині – після пасу Алана Патріка в один дотик бив Мораес, але воротар впорався.

А на 31 хвилині «Шахтар» відкрив рахунок у матчі: Матвієнко скинув на Алана Патріка, який в один дотик прошив Тененбаума – 0:1. Тож перший тайм завершився за мінімальної переваги донеччан.

У другому таймі на 49 хвилині «Маккабі» провів небезпечну атаку, яку ударом завершував Перец, однак у рамку воріт не влучив. Відзначимо, що «Шахтар» продовжив більше володіти м‘ячем і у другій половині зустрічі, але серйозних передумов для ще одного взяття воріт було небагато.

Після 75 хвилини Луїш Каштру провів ряд замін – на полі у «гірників» з’явилися Тете, Майкон та Коноплянка.

На 79 хвилині Коноплянка міг подвоювати рахунок, але влучив у воротаря після проходу. Натомість ізраїльтяни відповіли ударом Блекмена, який Трубін взяв без проблем.

Через п’ять хвилин донеччани дозволили господарям вибігти в контратаку, і лише відсутність холоднокровності у Пешича, який замикав атаку, не дозволила «Маккабі» зрівняти рахунок. А на 88 хвилині ізраїльтяни втратили ще один шанс – Трубін здійснив класний сейв після удару головою впритул.

У додатковий час крапку у матчі міг ставити Фернандо, однак занадто зблизився з голкіпером та влучив у нього. Натомість Тете після контратаки зробив те, що миттєвістю раніше мав робити його співвітчизник – вінгер поцілив прямісінько у кут, подвоївши перевагу своєї команди.

Тож матч завершився з рахунком 0:2 на користь «Шахтаря». Доля путівки в 1/8 Ліги Європи вирішиться у другому матчі в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus