USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шахтар з Волині - у реанімації з важкою травмою. Необхідна допомога

4 Січня 2020 21:18
Жителю села Литовеж Іваничівського району Віктору Сачко потрібна допомога у лікуванні важкої травми. 45-річний чоловік усе життя працював на шахті. 21 грудня дорогою на роботу йому стало погано, і він упав. Внаслідок чого отримав дуже важку черепно-мозкову травму: забій головного мозку важкого ступеня.

Чоловік знаходиться у Волинській обласній клінічній лікарні в реанімації. Донька Віктора говорить, що зараз у батька почалося ускладнення внаслідок інфекції та просить допомогти зібрати кошти на дорогі ліки, пише Вісник.

«Я студентка, мама працює. Родина та близькі допомогли нам, але кошти закінчилися. Ми не маємо більше змоги купляти надзвичайно дорогі ліки. Моя сім'я - мама і я, просимо допомогти нам.

Будемо дуже вдячні будь-якій сумі, тому що не можемо заплатити за лікування. Допоможіть врятувати мого тата», – благає дівчина.

Реквізити для допомоги:

Карточка Приватбанку: 5168757376884179

Дружина Сачко Тетяна Степанівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus