USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шахтар» залишив «Челсі» без Ліги Чемпіонів. ВІДЕО

6 Грудня 2012 09:30
Донецький «Шахтар» після поразки в матчі проти туринського «Ювентуса» зайняв друге місце в групі Е, потіснивши «Челсі» з Лондона на третє, яке позбавляє права грати в 1/8 Ліги Чемпіонів.

Про це повідомляє ТСН.

Гра на «Донбас-Арені» закінчилася з рахунком 0:1. «Гірники» активно почали гру, діючи на високих швидкостях, але до середини тайму «Ювентус» освоївся на чужому полі, а згодом провів кілька небезпечних атак на ворота Андрія П'ятова.

На початку другого тайму «гірники» створили найкращу можливість забити гол. Джанлуїджі Буффон відбив сильний удар Ярослава Ракицького, м'яч відскочив до Алекса Тейшейри і той бив у верхній кут, але не влучив.

У ці хвилини був помітний дисбаланс в ігрових порядках «Шахтаря» (гравці донецької команди діяли фактично без центру поля), чим і скористалися італійці. Одна з контратак завершилася прострілом Стефана Ліхтштайнера на лінію воротарського майданчика, де Олександр Кучер у боротьбі з Себастьяном Джовінко зрізав м'яч у власні ворота. Щоправда, швейцарець отримав м'яч, перебуваючи в офсайді, але лайнсмен прогавив цей епізод.

Господарі були близькі до голу на 67-й хвилині, але м'яч після зрізки Джовінко потрапив у стійку. На останніх хвилинах «гірники» організували фінальний штурм, але крім нервової напруги нічого не добилися.

Отже, донеччани посіли друге місце у групі, а «Ювентус» - перше. Натомість лондонське «Челсі» опинилося на третьому, яке дає путівку в Лігу Європи.

Шахтар - Ювентус 0:1
Гол: Кучер, 56 (у свої ворота)
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац, Степаненко, Фернандіньо, Вілліан, Мхітарян, Алекс Тейшейра (Ілсіньо, 65), Едуардо (Девіч, 46)
Ювентус: Буффон, К'єлліні, Барцальї, Бонуччі, Ліхштайнер, Погба, Пірло, Асамоа, Відал, Вучініч (Матрі, 88), Джовінко (Джаккеріні, 90 +2)
Попереджені: Степаненко, Едуардо, Кучер, Мхітарян - Відаль, Кьєлліні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 6 Грудня 2012 09:33
Хоч заробили хлопці по пару рублів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus