USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шахтарі прийдуть з пікетом під стіни Волинської ОДА

6 Листопада 2018 17:23
7 листопада у Луцьку відбудеться спільна хода шахтарів та представників «Автомайдану Волинь» до стін Волинської ОДА.

Про це повідомляють активісти у Фейсбук-спільноті.

"Майже сотня волинських шахтарів разом із представниками «Автомайдану Волинь» пікетуватимуть під стінами Волинської облдержадміністрації.

Завтра, 7 листопада, о 10.00 – вони спільною ходою підуть центральними вулицями Луцька.

Стартують від Замку Любарта, через вулицю Лесі Українки, проспектом Волі і - до Київського майдану", - йдеться у повідомленні.

Шахтарі планують озвучити голові ОДА три вимоги:

- погасити заборгованість із зарплати за три місяці (серпень-жовтень);

- добитися фінансування на добудову шахти № 10 «Нововолинська»;

- хода шахтарів – це солідарність із гірниками всієї України, у яких аналогічна ситуація щодо фінансування шахт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 6 Листопада 2018 17:32
То вже нiчого не дасть, брати-шахтарi. Шахтам гаплик як не крути. Треба вам змиритися. Ви ж бачите як всiм зараз тяжко
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 6 Листопада 2018 18:00
Чому ході не бере участі міський голова В. Сапожніков? Це ж, частково і через його бездіяльність та мовчанку закрилися шахти №№ 2, 3, 4. 5, 6, 7, 8. На грані закриття - №№1 та 9. А також заводи "Оснастка", цегельний, два - залізо-бетонних виробів, Харчокомбінат, три автобази, РБУ, ДОК, Бавовно-прядильна фабрика, доживає віку РМЗ, новенька і (вже старенька) шахта № 10, інші... У результаті цього, місто втратило 12 000 робочих місць. Хоча, у своїх передвиборчих програмах на 4 і 5 каденції, старий лис багато чого наобіцяв. То чому шахтарі йдуть до О. Савченка? Який і духом не відає чого вони від нього хотітимуть. Потрібно брати за шкірку місцеву владу!
Анатоль_ до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 6 Листопада 2018 19:24
Тьозка самозванець, пан Сапожнiков тута не причьом. Шахти то тобi не Новiк, а сiльради де тi шахти расположенi. Вчи географию, хлопче, бо на тi cрiбняки до пенсii не проживеш. Це перше. А друге по всiй державi заводи позакривалися. А шо у Луцьку чи в Львовi все працюе. Чи в Червоноградi. Маеш джипа то сiдай за руля та поiдь подивись шо робиться, неуку. Слухай, хлопець, старих людей. Бо вони розумнi речi кажуть
лучани Показати IP 6 Листопада 2018 18:14
На кого це розраховано, на тих хто нічого не розуміє? По Банковій та біля Кабміну ходіть - слабо? Бо там відразу відгребете, а тут попіаритись хочете? Там ваші роботодавці, з Гройсмана питайте! Замок Любарта тут до чого? Лучани не їдуть і безлад у Нововолинську не влаштовують, а то починають тут... Осіннє загострення у Автомайдану, немає чим зайнятись? Йдіть працюйте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus