USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Шанхаю не повинно бути»: у Луцьку вирішуватимуть долю про демонтаж скандальних гаражів

24 Червня 2019 12:40
Проект рішення про демонтаж гаражного кооперативу «Ветеран Грушевського 23б», що знаходиться фактично в центрі Луцька, можуть знову винести на розгляд сесії міської ради.

Про це йшлося 24 червня під час постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Нагадаємо, під час виїзної земельної комісії луцькі депутати вирішували долю старого гаражного кооперативу, що знаходиться неподалік від ТРЦ «Промінь». Так, лише три гаражі із загальної кількості – приватизовані власниками, їх використовують за прямим призначенням. Інші ж знаходяться на території багатоквартирної забудови незаконно (неприватизовані), і їх використовують як склади для особистих речей.

Врешті питання про демонтаж гаражного кооперативу зняли з розгляду травневої сесії міської ради.

Отож, повторно, в червні, на розгляд депутатів винесли проект рішення про відмову гаражному кооперативу «Ветеран Грушевського 23б» в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування зблокованих гаражів на проспекті Президента Грушевського, 23б.
Як зазначив голова земельної комісії Олександр Козлюк, особисто він дотримується думки, що в центрі міста «Шанхаю не повинно бути».

Натомість члени кооперативу нагадали, що індивідуальні гаражі їм надали ще за часів СРСР, а сам кооператив було створено ще у 1970 році.
Врешті після обговорення комісія вирішила не підтримати земельне управління в рішенні про відмову кооперативу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування зблокованих гаражів.

Остаточне рішення – за сесією міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 24 Червня 2019 12:55
Автор статі видно довго спав і не читав)))) Шанхай зараз одне з самих чистих та безпечних, міст світу)))
Справедливий до 123 Показати IP 24 Червня 2019 13:46
Очевидно, ви неуважно читали статтю. Це не автора слова, а ///Як зазначив голова земельної комісії Олександр Козлюк, особисто він дотримується думки, що в центрі міста «Шанхаю не повинно бути».///
Дмитро Показати IP 24 Червня 2019 15:25
А багатоповерхівкам можна це не Шанхай
123 Показати IP 25 Червня 2019 21:08
Давайте вже залишимо гаражі у спокої та займемся наведенням громадського порядку у нічні години. Розпиття алкоголю у подвір'ях, шум та гам до 4 години ночі особисто мені заважає більше, ніж сусідський гараж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus