USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Шацька громада отримала 3 млн на сміттєвоз, рентген і кабінет інформатики

3 Листопада 2021 18:51
За кошти субвенції на соціально-економічний розвиток території в Шацькій громаді планують здійснити кілька закупівель.

Розпорядження про розподіл субвенції ухвалив уряд на засіданні 28 жовтня.

Шацька громада отримала 508,75 тисячі гривень на купівлю комплекту техніки та 24,75 тисячі на придбання меблів для кабінету інформатики опорного закладу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк.

Також за 1,1 мільйона придбають автомобіль-сміттєвоз для комунальної установи громади. А за 1,4 мільйона планують закупити стаціонарний цифровий рентгенівський діагностичний апарат для КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради».

Загалом громада отримає 3,032 мільйона гривень субвенції.

Нагадаємо, у Шацькій громаді триває реалізація транскордонного проекту з каналізування населених пунктів біля озера Світязь, нині роботи завершені на 97%. Для того, щоб запустити каналізаційно-насосні станції, необхідні кошти на підключення до електромереж, загалом потрібно близько 4 мільйонів гривень на два об’єкти.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus