USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шацька рятувальна станція залишиться у Василя Столяра, але в оренді?

30 Січня 2009 13:06
З розгляду питання щодо шацької рятувальної станції можна зробити висновок, що конфліктуючі сторони в Волинській облраді прагнуть до порозуміння, – 30 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської ОДА Микола Романюк під час розгляду питання про його звіт зазначив, що голова облради Анатолій Грицюк сам пропонує передати шацьку рятувальну станцію в оренду Василю Столяру.
Під час розгляду самого питання «Шацька рятувальна станція» начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради Інна Міщук зазначила, що потреба повторно розглядати питання виникла через протест прокурора, який сумнівається у правомірності прийняття попереднього рішення за фактичної відсутності кількох депутатів у залі. У свою чергу депутат облради Василь Столяр зачитав ухвалу Луцького міськрайонного суду. У ній призупиняється попереднє рішення Волиньради і забороняється проводити будь-які дії щодо шацької рятувальної станції.
Пані Міщук зазначила, що такої ухвали виконавчий апарат облради ще не отримав. Лідер фракції «Наша Україна» в облраді Сергій Слабенко запропонував зняти питання з розгляду сесії і вирішити його шляхом переговорів. «Я абсолютно не заперечую щодо договору оренди», – зазначив голова Волиньради Анатолій Грицюк. Він вважає, що пропозиція пана Слабенка тільки затягне вирішення питання, а прийняття рішення лише зафіксує факт, що станція в обласній комунальній власності. Депутат Володимир Гунчик також запропонував зняти питання з розгляду сесії.
Врешті за первісний запропонований проект рішення проголосувала меншість депутатів. Вони вирішили питання шацької рятувальної станції розглянути у робочому порядку. Що ж до питання протесту прокурора Волинської області Андрія Гіля на попереднє рішення облради «Про шацьку рятувальну станцію», то в результаті дискусій обранці громади краю  не досягли згоди. Пропозиція підтримати протест, як і пропозиція відхилити його, не набрала достатньої кількості голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus