USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Шацькі озера» наступного року відпочивальників не прийматимуть?

15 Липня 2009 15:16
Результати перевірок у 2009 році пансіонату «Шацькі озера» засвідчили, що заклад не мав належних умов утримання і тому з наступного року, цілком ймовірно, не зможе приймати відвідувачів. Про це  головний державний санітарний лікар Волинської області Наталії Янко розповіла на засіданні надзвичайної протиепідемічної комісії Волинської облдержадміністрації 14 липня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як доповіла пані Янко, протягом останніх років ВАТ «Волиньтур» не забезпечило належного утримання пансіонату, приміщення якого на сьогодні не відповідають сучасним вимогам (за винятком наданих в оренду), а з врахуванням підготовки туристичних закладів до «Євро-2012» пансіонат взагалі не може приймати відпочивальників.
 
За інформацією облСЕС, окрім дво- і триповерхових цегляних корпусів, на території пансіонату розміщено понад 20 старих дерев’яних будиночків примітивної архітектурної форми без будь-яких елементарних умов для комфортного проживання відпочиваючих. Більшість із них, хоча наразі й перебувають в оренді, не придатні для подальшого використання.
 
Головний санітарний лікар Волині наголосила: потребують капітального ремонту системи водопостачання із станцією знезалізнення. Існуюча станція знезалізнення води практично вийшла з ладу, про що свідчать результати лабораторних досліджень, які зафіксували перевищення нормативу в 4-13 разів. А востаннє заміна фракцій кварцового піску проводилася приблизно 30 років тому.
 
Також вимагають капремонту системи каналізування та санітарні блоки. У пансіонаті необхідно замінити санітарно-технічне, вибірково кухонне обладнання, твердий і м’який інвентар, які, за словами Наталії Янко, перебувають у жахливому стані. Необхідно привести ремонти усіх приміщень із застосуванням сучасних матеріалів.
 
Окрім цього, є претензії і до автостоянки, яка не облаштована твердим покриттям.
 
Однак приписи санепідслужби Любомльського району щодо проведення необхідних заходів для належного функціонування пансіонату адміністрацією не виконуються впродовж останніх років, – стверджувала медик. Тому пані Янко на засіданні комісії попередила: якщо не буде вдалих спроб керівництва закладу виправити ситуацію, то «Шацькі озера» наступного сезону відпочивальників не прийматимуть – пансіонат санепідеміологи закриють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Липня 2009 13:44
недавно туди Ю. приїзджав, певно хтось собі вподобав.... готують до банкурутства (прихватизації)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus