USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шацькій пресі заборонили згадувати про Євромайдан

9 Грудня 2013 13:34
Шацька районна влада на Волині на чолі з головою Шацької РДА Володимиром Найдою забороняє місцевій пресі згадувати про Євромайдан та висвітлювати акції протесту проти бандитських дій режиму Януковича, а також залякує усіх працівників бюджетних установ звільненнями, якщо вони наважаться брати участь у будь-яких акціях, спрямованих проти політики діючої влади.

Так, очільник Шацької РДА Володимир Найда і його підлеглі забороняють районній газеті «Шацький край» писати про Євромайдан і кривавий розгін мітингувальників «Беркутом». Також під табу потрапила інформація про поїздки жителів району до Києва, про вимоги відставки уряду Азарова, президента Януковича, покарання винних у побитті громадян.

«На редактора газети «Шацький край» здійснюється постійний тиск з боку районної влади. Йому погрожують звільненням. Журналістів змушують публікувати статі, які прийшли з обласної державної адміністрації, або писати заяви на звільнення. Статті, які пишуть громадські організації та опозиційні політичні партії, що не входять в блок із Партією регіонів, вже давно заборонили писати. Не дай Бог, проскочить якась критика на адресу чинного уряду та їхнього президента. Видання «Шацький край» перетворилося з громадсько-політичного видання Шацького району на рупор голови РДА Володимира Найди, голови районної організації Партії регіонів Сергія Пархонюка та голови ОДА Бориса Клімчука», - розповів про стан справ у районі громадський активіст Леонід Богдан.

З його слів, районна влада забороняє усім бюджетникам брати участь у народних вічах та засуджувати дії влади, залякуючи їх звільненнями. Здійснюється негласний контроль за тими, хто наважився поїхати на акції протесту до Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
читач Показати IP 9 Грудня 2013 13:51
Напевно це тому що журналісти районних газет прирівнені до держслужбовців і їхні посади відповідають посадам головних спеціалістів адміністрації.
Котигорошко Показати IP 9 Грудня 2013 14:04
Ще недавно забороняли згадувати про Бога...сьогодні вже хрестяться один наперед одного...але не у кожнім серці Господь оселився...
123456 Показати IP 9 Грудня 2013 14:10
а чому опозиційні лідере думають що їхні маразми чимось відрізняються і їх хтось читатиме з більшим задоволенням? Опозицію будучи при владі теж нічого доброго не зробила і непевно вже не зробить
хехе) до 123456 Показати IP 10 Грудня 2013 13:17
коли опозиція буде при владі, їх теж будуть критикувати - і це нормально
Мухаммед Омар Показати IP 9 Грудня 2013 14:17
Все вірно. В Шацьку ще треба заборонити телебачення, музику, комп'ютери, інтернет, шахи. Щацьки чоловіки повинні носити бороди певної довжини. Жінкам треба заборонити з'являтись в громадських місцях з відкритим обличчям та без супроводу чоловіка, батька чи брата.... Є ще багато хороших ідей. Щацькій адміністраціїї варто використовувати передовий досвід талібського Афганістану....
Сергій до Мухаммед Омар Показати IP 9 Грудня 2013 16:54
Як вам пощастило - мати стільки часу на такі розлогі коментарі...
54321 до Мухаммед Омар Показати IP 9 Грудня 2013 20:58
Пане Омар! А голова Шацької РДА часом не винен у тому, що прийшла ЗИМА і пішов СНІГ. А ви цю людину знаєте? Як можна аналізувати і критикувати те, про що немає ЗЕЛЕНОГО ПОНЯТТЯ?. Невже Ви той ВСЕЗНАЙКО, шо мав на Марсі висаджувати сад? Чи Ви живете заробітком із гарячих точок? То дуже хочеться перенести місце роботи ближче?
Шацька Показати IP 9 Грудня 2013 14:40
Не чула я такого на жодній нараді при РДА. До того ж 50 людей, які зібралися на так зване "віче" біля кінотеатру (а з них 20 свободівців, які автобусом приїхали з Любомля), аж ніяк не представляють весь Шацький район. Хтось хоче їхати - хай їде, їх точно ніхто не буде стримувати, може там їм мізки повправляють. P.S. на фото приміщення не Шацької РДА, а Любомльської, відповідно стаття замовлення самого Богдана...
Тартак Показати IP 9 Грудня 2013 15:08
Дайте недовіру голові Шацької РДА. Районна Рада вправі це зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus