USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ще один продовольчий магазин «росте» по проспекту Молоді у Луцьку

25 Червня 2015 10:17
Початок проспекту Молоді, зі сторони «Гостинця», уже кілька тижнів реконструюють. Тут буде продовольчий магазин лакшері типу, - інформує Район.Луцьк.

На вигляд будівля фактично готова, всередині роботи майже завершені, поруч – бруківка, готова до викладання.

І хоч майбутній магазин частково стоїть перед будинком № 21 та зайняв значну частину площі, тротуарами ходити можна. Люди не скаржаться, кажуть, якщо хтось будує, отже, економіка пожвавлюється.

Власник об’єкту розповів, що відкрити магазин планують за два-три тижні:

«Тут буде зроблена повністю інфраструктура: велосипедні доріжки, освітлені тротуари, парковка, бруківка та інше. Все це робиться за згодою мешканців навколишніх будинків. З документами також все гаразд», - запевнив власник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 25 Червня 2015 11:02
Як би всі так будували- сучасний дизайн магазину, погодження з усіма структурами + з мешканцями прилеглих будинків ( в першу чергу вони будуть відвідувачами та покупцями) та сучасний благоустрій прилеглої території, то це було б тільки на пользу мешканцям міста.
Лучанка 2 до Лучанин Показати IP 26 Червня 2015 10:53
Лучанин, якби всі так будували і так погоджували ? Мешканцям прилеглого під’їзду заплатили, про це знають всі у роздовбаному дворі. При погодженні з усіма структурами - також ? Уважно читайте : "Як це не було скарг? Мешканці будинку 21, та 19а скаржилися в міську раду, жек 8, прокуратуру та департамент ЖКГ, про незаконну забудову прибудинкової території, і закриття заїзду до будинків, однак ніяких дій зі сторони влади вжито не було, хоч порушення очевидні і ніяких дозволів там бути не може. Просимо волинські новини перевірити факт наявності такої скарги і про заходи вжиті міською владою по ній......
Усезїм Показати IP 25 Червня 2015 14:31
Будівництво продовольчого магазину засвідчує те, що жрачки в Україні як гною. І купляти його, гроші є. Бо інакше б не будувася магазин на теріторії перенасиченому продовольчими магазинами. А люди кажуть, що неможуть заплатити за тепло, воду, газ та їнші компослуги. Виходить, що брехуни.
Ольга Показати IP 25 Червня 2015 19:54
Це будівництво загородило в"їзд в двір будинків. Зараз мешканці заїжджають через зупинку громадсього транспорту. Якими структурами це погоджувалось? Крім того, лише половина парковки зараз доступна до використання. І ця доступна частина під час дощу перетвоюється в басейн, в який стікає вода з бруківки, яку так гарно вкладають навколо магазину.
Санчез до Ольга Показати IP 26 Червня 2015 08:35
А як вони мали заїджати?Через клумбу????НІчого там не "загородило".Будівництво не на дорозі стоїть...
Ольга до Санчез Показати IP 26 Червня 2015 09:12
Вони мали заїжджати через той в"їзд, який був для цього побудований. А не через тротуар для пішоходів і не порушуючи ПДД. А зараз і по клумбі їздять.
Молоді, 21 до Санчез Показати IP 26 Червня 2015 09:54
Стаття брехлива з першого рядка :"Початок проспекту Молоді, зі сторони «Гостинця», уже кілька тижнів реконструюють. " Це - РЕКОНСТРУКЦІЯ ПРОСПЕКТУ МОЛОДІ? Це ж треба так все перекрутити ! Далі - "... уже кілька тижнів реконструюють". КІЛЬКА МІСЯЦІВ ! Заїзд у двір для "Швидкої допомоги", для машин комунального господарства, для машин доставки великогабаритних товарів - всі терпіть, бо це ж РЕКОНСТРУКЦІЯ .
Лучанка 2 до Молоді, 21 Показати IP 26 Червня 2015 10:00
А фотографії вийшли "вдалі". Іще б сфотографували розруху і ями навкруг ,
Ми до Санчез Показати IP 26 Червня 2015 10:20
Шановний Санчез, ви бачу в курсі, то повідомте нам, хто Власник цього будівництва . А заодно і таке - кому належить ділянка з задрипаним забором поряд з цим Лакшері?
лучанка Показати IP 25 Червня 2015 20:51
Як це не було скарг? Мешканці будинку 21, та 19а скаржилися в міську раду, жек 8, прокуратуру та департамент ЖКГ, про незаконну забудову прибудинкової території, і закриття заїзду до будинків, однак ніяких дій зі сторони влади вжито не було, хоч порушення очевидні і ніяких дозволів там бути не може. Просимо волинські новини перевірити факт наявності такої скарги і про заходи вжиті міською владою по ній......
Лучанка 2 до лучанка Показати IP 26 Червня 2015 09:30
Я одна із тих, хто підписався під скаргою і підтримую Лучанку, що скаргу проігнорували. А заїзд автомобілем перед стоянкою пасажирського транспорту на тротуар , де дорога розбита і пішоходи, особливо діти, спантеличено шукають куди сховатись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus