USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ще двох футболістів «Волині» викликали до лав збірної

1 Жовтня 2008 10:50
Останнім часом футболісти «Волині» викликають досить жвавий інтерес з боку тренерів різних вікових категорій. От і зараз двоє волинян отримали виклик до збірних, – повідомляють 30 вересня «Волинські новини».
 
Як уже інформував сайт «Волині», до складу юнацької збірної України U-18 (гравці 1991 року народження), яка вирушила до Франції для проведення товариських матчів із своїми однолітками, були викликані двоє гравців «Волині» – Євген Павлов та Роман Карасюк. Та напередодні від’їзду команди до Парижа, за повідомленням fc.volyn.net , тренерський штаб синьо-жовтих поповнив число збірників ще одним волинянином – форвардом Василем Жуком.
Крім того, до збірної U-16 (футболісти 1993 року народження), яка проводитиме тренувальний збір у Києві, отримав виклик півзахисник лучан Віталій Приндета. Нагадаємо, що у серпні п’ятнадцятирічний гравець, який встиг провести вже дві гри за «основу» «Волині», у складі збірної брав участь у міжнародному турнірі, що відбувався у російському Пскові. Тож повторний виклик до юнацької команди країни засвідчує перспективи Віталія у збірній своєї вікової категорії.
Загалом останнім часом тренери синьо-жовтих команд різних вікових категорій досить часто звертають увагу на вихованців «Волині», а на останньому матчі чемпіонату проти київської «Оболоні» був присутній і керманич молодіжної збірної Павло Яковенко, котрий переглядав у якості потенційних кандидатів до своєї команди відразу кількох волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus