USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ще один волинський райцентр влітку обиратиме мера?

17 Квітня 2009 18:26
Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування розглянув питання щодо призначення позачергових виборів Рожищенського міського голови. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Верховної Ради, ініціаторами проекту постанови парламенту про призначення позачергових виборів Рожищенського міського голови стали народні депутати Олександр Омельченко (фракція НУНС) та Сергій Подгорний (фракція БЮТ).
Як причину призначення дочасних виборів міського голови волинського райцентру нардепи вказують дострокове припинення повноважень попереднього градоначальника Сергія Замлинного.
 
«Управління апарату Верховної Ради України по зв’язках із місцевими органами влади й органами місцевого самоврядування вважає, що за результатами розгляду цього питання доцільно рекомендувати Верховній Раді України призначити позачергові вибори Рожищенського міського голови», - йдеться у відповідному поданні за підписом першого заступника голови Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Ольги Боднар (БЮТ).
Комітет рекомендує Верховній Раді прийняти Постанову, якою призначити дострокові вибори мера цього волинського райцентру на 5 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Квітня 2009 20:04
Шибу в ТУРІЙСЬК!!!
Анонім Показати IP 18 Квітня 2009 18:03
Мер Рожища помер, земля йому пухом...так і "припинив повноваження"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus