USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

5 причин відвідати першість України з легкої атлетики у Луцьку

6 Липня 2018 13:31
У Луцьку, з 18 по 21 липня, на стадіоні «Авангард» відбудеться чемпіонат України з лeгкої атлeтики.

Про причини відвідати ЧУ у Луцьку повідомляє Федерація легкої атлетики Волинської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

По-перше, це стильно. Прийти і побачити виступи струнких і сильних атлетів, які тренуються щодня, щоб прославляти нашу країну у світі. Більш як півтисячі легкоатлетів з усієї країни приїде на чотири дні — з 18 по 21 липня до Луцька. Це чудовий шанс познайомитися із елітою української легкої атлетики або пригадати попередній чемпіонат України, який відбувся у нашому місті в 2016 році та був визнаний кращим за роки незалежності.

По-друге, це видовищно. На «Авангарді» змагатимуться найсильніші, щоб розіграти ліцензії на чемпіонат Європи, який відбудеться у серпні в Берліні. Відповідно і результати та боротьба на доріжках і в секторах буде безкомпромісною. Початок сезону вже засвідчив хорошу форму наших спортсменів. У Луцьку відбудуться ефектні двобої в секторі для стрибків у висоту, де всі чекають на виступ срібної чемпіонки світу Юлії Левченко та її опоненток. Особливо динамічними будуть спринтерські забіги, де в цьому році можливі сенсації.

По-третє, це престижно і патріотично. Вже 11 волинських атлетів мають результати, які дозволяють їм їхати до Берліну. Але більшості з наших необхідно підтвердити ці результати на рідній арені. Метальниця молоту Іра Климець, бар’єрист Данило Даниленко, бігун на 800 метрів Євген Гуцол, спринтер Ерік Костриця готові викластися на всі сто перед земляками.

Четверта причина — чемпіонат з легкої атлетики буде не тільки спортивною подією, але й веселим розважальним шоу. Біля стадіону облаштують зону Дитячої легкої атлетики, на якій охочі дітлахи зможуть зробити перші кроки у спорті. Працюватимуть фуд-зони, а змагання відбуватимуться під супровід музики ді-джеїв. Організатор подбали про сюрприз — віртуальні окуляри, у яких вболівальник зможе відчути себе легкоатлетом. Під час змагань охочі зможуть зустрітися із спортсменами поза стадіоном, щоб отримати необхідну інформацію для власних тренувань.

Насамкінець - вам не треба розбиратися в тонкощах легкої атлетики, а лишень тепло підтримувати спортсменів. Усі нюанси пояснять ведучі та коментатори. На Авангарді розмістять великий екран, на якому транслюватимуть змагання наживо, біля секторів встановлять ще чотири інформаційні екрани.

Чекаємо на Авангарді. Королева спорту запрошує!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus