USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У бюджет Луцька внесли зміни

14 Травня 2018 11:57
Зміни, які внесли до міського бюджету Луцька, передбачають виділення коштів на полігон твердих відходів у селі Брище, комунальне підприємство «Луцькі ринки» та на заходи вшанування померлих Героїв.

Про це йшлося під час засідання позачергової 41-ої сесії Луцької міської ради 14 травня.

Начальник департаменту фінансів Лілія Єлова запропонувала збільшити видатки загального фонду управлінню розвитку підприємництва та реклами на підтримку КП «Луцькі ринки» для виплати заробітної плати за рахунок зменшення капітальних видатків на внески до статутного капіталу в сумі 73 600 грн.

«Ці кошти будуть спрямовані на оплату зарплати директору і бухгалтеру, які з квітня будуть прийняті на роботу», - пояснила Єлова.

Присутні депутати поцікавилися, коли комунальне підприємство зможе приносити прибуток казні Луцька.

Зі слів радника міського голови, депутата Ігоря Поліщука, надходження планують отримати вже через місяць.

«Щодо діяльності комунального підприємства «Луцькі ринки», то земельні ділянки, які були у користуванні облспоживспілки, вже передали комунальному підприємству. Тому, щоб скласти адекватну вартість, зараз замовлено експертну оцінку, формується ціна. Думаю, що з понеділка вже почнуть укладати договори, а з наступного місяця вже будуть надходити кошти», - пояснив Ігор Поліщук.

Також, здійснюючи перерозподіл коштів, запропонували збільшити видатки управлінню капітального будівництва для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво полігону твердих побутових відходів у селі Брище. На це запланували виділити 230 000 гривень за рахунок зменшення видатків на виготовлення проектно-кошторисної документації на рекультивацію полігону в сумі 150 000 грн. Крім того, на капітальний ремонт концертної зали музичної школи №1 передбачається виділити 80 000 грн.

Із депутатського фонду Аркадія Соломатіна пропонували спрямувати 12 000 гривень управлінню освіти на придбання меблів для ЗОШ №12. Крім того, 25 тисяч планують передати управлінню освіти на придбання надвірних дитячих ігрових споруд для ЗДО № 30 з депутатського фонду Петра Нестерука.

Від департаменту культури внесли пропозицію виділити 50 тисяч гривень на заходи вшанування загиблих Героїв, які відбудуться із 20 травня.

Ще однією ініціативою було виділення 5 мільйонів гривень на облаштування центру реабілітації для атовців в Луцькому центрі первинної медико- санітарної допомоги. Кошти вирішили зняти з ремонту прибудинкових територій.

Усі ці пропозиції депутати підтримали більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 14 Травня 2018 12:45
і так тих відремонтованих дворів, як "кіт наплакав" - а вони ще й звідти додумалися забрати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus