USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Що об'єднує Порошенка з Кононенком

16 Лютого 2016 13:13
Президент України Петро Порошенко і народний депутат від БПП Ігор Кононенко мають "сімейний капітал". Про це в інтерв’ю "Лівому берегу" розповів народний депутат Єгор Фірсов, який подав заяву про вихід із фракції БПП, - інформує depo.ua.

"Я розумію, що Порошенко і Кононенко дуже близькі і що про тіньову діяльність Кононенка Петро Олексійович мав знати. Проте, Порошенко - фігура масштабна, він займається глобальними питаннями, а Кононенко - виключно тіньовими: корупцією, лобізмом, "схемами" тощо" ,– сказав Фірсов, який все ж таки сподівається, що "Кононенко і Порошенко – не те саме".

Він порівняв Кононенка із Андрієм Клюєвим, який очолював Адміністрацію Президента за часів президенства Віктора Януковича.

"Кононенко дуже наближений до Порошенка. Як, свого часу, Клюєв - до Януковича. По-друге, у нього (Кононенка - ред.) стилістика дій не політика, але бізнесмена - він не гнучкий, він ставить мету і йде до неї, попри все. У парламент Кононенко прийшов не політикою займатися, а капітал свій збільшувати", – вважає Фірсов.

Зі його слів, Кононенко збільшує "сімейний" капітал Порошенка.

Нагадаємо, Фірсов вийшов з БПП через свавілля і корупцію. "Залишатися у фракції разом з Кононенком я більше не можу, тому що не згоден покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене асоціювали з нею", - пояснив він.

Трішки раніше про вихід з фракції заявили Микола Томенко, Віктор Чумак. Взагалі Єгор Фірсов став двадцять четвертим депутатом, який вийшов із фракції БПП за рік і два місяці її існування.

Однак, чи не найскандальнішою останнім часом була заява Міністра економічного розвитку та торговлі Айвараса Абромавичуса, який вирішив піти у відставку. Причиною своєї відставки він назвав першого заступника голови фракції партії «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка. Міністр звинуватив Кононенка у лобіюванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОНОНЕНКО І АБРОМАВИЧУС, - ЗА ШИРМОЮ

Окрім того, раніше повідомлялося, що партія Януковича виявилася надійним кадровим резервом для партії Порошенка. Як підрахували журналісти, 22% членів "Блоку Петра Порошенка" в облрадах і 12% у ВР - колишні регіонали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КАДРОВІ ІГРИЩА ВІД БПП АБО ЯК «ЗЛИВАЮТЬ» КАНДИДАТІВ «НОВОГО УРЯДУ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 16 Лютого 2016 13:25
я в шоці
Тарас Чурило Показати IP 16 Лютого 2016 13:29
Поєднує їх великий капітал, який вони примножують не дивлячись ні на що
Юлія Парій Показати IP 16 Лютого 2016 13:31
Суспільство на межі соціального вибуху, не знаю яка доля спіткає цих діячів
Анонім до Юлія Парій Показати IP 16 Лютого 2016 13:50
Доля політичних трупів а може не тільки політичних...
лучанка Показати IP 16 Лютого 2016 14:35
І знову розчарування керманичами та їхніми пішаками
виборець Показати IP 16 Лютого 2016 14:50
Допоки ж*два при владі,на краще життя розраховувати_ це не поважати самого себе.
не пацик Показати IP 16 Лютого 2016 16:18
ви все і так знали до виборів. більша частина це точно . чи забули луценка як і сотні хто там в бпп шинкуе і других політпроектах від ахметки- коломойского - кремля- і других 10 -20 олігархів . це все маніпуляція- а житья у нас одне як в наших дітей і внуків- завели вони нас за 25 років в бідність і кабалу- зараз розділять все що лишилося а ми залишимся без нічого.(медецини- освіти- роботи-перспектив любого юнака чи дівчини з простоі сімьі. Все це говоруни -пізб-ли награбували міліарди про них давно писав Т. Г . Шевченко (....лупайте сью скалу нехай не жар ні холод неспинить Вас бо Вам призначено сесью скалу розбить ). Влада вирвала ініціативу розбудови нашоі держави використала людей як юрбу-інструмент в своіх бажанях взяти владу і роставити кагал на місцях для панування.
Ірина Таран Показати IP 16 Лютого 2016 17:02
Кононеко нічого не робить без дозволу Порошенка, так що нічого йому не буде, і ніяке бюро його не візьме

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus