USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Корупційним посередником Порошенка був Кононенко, - Онищенко

9 Грудня 2016 16:47
Заступник глави фракції БПП Ігор Кононенко виконує роль посередника в корупційних оборудках президента Петра Порошенка.

Про це заявив нардеп-утікач Олександр Онищенко, пише Kyiv Post.

Він стверджує, що Кононенко отримує по $20 за кожну тонну вугілля, яке надходить із Росії та окупованих територій Донбасу. Також сказав, що платив другу Порошенка по 2 тисячі гривень за 1000 куб. м газу, який його компанія направляла Центренерго та Одеському припортовому заводу.

Водночас Онищенко показав телефонну переписку з Кононенком щодо постачань Центренерго.

Саме Кононенко був тією людиною, яка приходила до нього в офіс за $1 млн для "кишенькових витрат", зазначив Онищенко.

Нардеп-утікач також розповів, що призначення депутата від БПП Юрія Луценка генпрокурором обійшлося в два мільйони доларів, які були виплачені депутатам.

Замовником дискредитаційної кампанії проти екс-прем'єра Арсенія Яценюка, на яку він начебто витратив 30 мільйонів доларів, Онищенко також назвав Кононенка.

Окрім того, Олександр Онищенко розповів виданню, що має аудіозаписи, які начебто доводять спроби Порошенка підкупити депутатів, отримати гроші від бізнесменів або захопити бізнес, захопити грошові потоки державного підприємства "Укргазвидобування", а також про переговори щодо купівлі каналу "112 Україна".

Олександр Онищенко заявив, що був посередником між Адміністрацією президента та парламентом. Організовував потрібні главі держави голосування у Верховній Раді. За це депутати отримували гроші. Протягом року записував свої розмови з президентом на ручний годинник із диктофоном.

6 грудня Онищенко виклав у мережу аудіозапис, на якому домовляється про закриття кримінальної справи проти нього з, ймовірно, нардепом Олесем Довгим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Колян Показати IP 9 Грудня 2016 16:58
Дима без вогню не буває?? Але ж влада завжди права. Все що робить влада -то все ідеально! чи не так? Але чому ж вони так збагачуються тоді коли люди бідніють і бідніють!!!
Лялька Показати IP 9 Грудня 2016 17:16
Чує моя д*па ,що скоро знову будем битися об двері верховної ради.
партизан Показати IP 9 Грудня 2016 17:33
Цю всю владу на "НАРИ" !!!
ТТ Показати IP 9 Грудня 2016 18:07
Якщо 50 відсотків - правда, що мала місце то влада просто зобовязана піти у відставку. А взагалі навіщо коменти, коли все залишається на місці.
11 Показати IP 9 Грудня 2016 18:57
Кого ви привели до влади і за кого скакали на тому майдані. Це не дивно що тепер взагалі проти влади не попрешь і нікому нічого не докажеш
Йопрст Показати IP 9 Грудня 2016 22:06
Ви думаєте що інша буде краща-? Хто так думає той Баран

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus